Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Lansiran novi World of Tanks sa singleplayerom
Članak
Objavljeno: 27.06.2018. 11:28

World of Tanks: Mercenaries 

VIDEO: Lansiran novi World of Tanks sa singleplayerom

Novi dio legendarne tenkovske franšize dostupan je na PlayStationu 4 i Xboxu One/360.

VIDEO: Lansiran novi World of Tanks sa singleplayerom

Najnovija ekspanzija jedne od najpopularnijih multiplayer franšiza koja je svoje mjesto našla i u Pro gaming natjecanjima, World of Tanks, pod nazivom World of Tanks: Mercenaries, postala je dostupna za preuzimanje i igranje.

Ekspanzija dolazi s novim vozilima, herojskim posadama i singleplayer kampanjom na PS4/PS4 Pro, Xbox One i Xbox 360 platforme.

Radnja igre je smještena u alternativna zbivanja 2. svjetskog rata koji nije završen. Čitav svijet je u komi, među ljudima vlada potpuno beznađe, a svi ratnici se bore samo za sebe, odnosno kao plaćenici koji skupljaju dijelove sa zarobljenih i napuštenih tenkova kako bi stvarali vlastite kreacije.

WoT_Mercenaries_Contract

Igračima se nudi mogućnost vožnje potpuno novih, nikada do sada viđenih vozila, a izvršavanjem ciljeva misija poput uništavanja određenog broja tenkova zadanih nacija u multiplayer misijama, otključavat će nova vozila.

Svaki tenk je opremljen unikatnom Mercenary posadom, čiji pripadnici imaju svoje vlastite priče, vozila i stilove borbe, a nakon lansiranja igre, biti će vam dostupno 5 vozila, dok će ih u tjednima koji dolaze biti sve više, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Singleplayer dio igre sastojat će se od priča smještenih u alternativnu povijest i uključivat će špijunažu,nuklearne tenzije i prepade na tajne ratne istraživačke pogone. Kao primjer ističu krađu nuklearnog materijala za klijenta koji razvija vlastite nuklearne programe. Mercenariese ćete moći igrati sami ili u multiplayer kooperativi s prijateljem, a za borbe ćete na raspolaganju imati osam potpuno novih mapa.

needle1

Kada znamo da World of Tanks trenutno igra oko 15 milijuna igrača širom svijeta, vjerujemo da ih autori žele prikupiti još ponešto među konzolašima nove genercije.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam