Nalazite se
  • Lifestyle
  • Picard se vraća u Star Trek seriju
Članak
Objavljeno: 05.08.2018. 10:11

Povratak kapetana 

Picard se vraća u Star Trek seriju

Patrick Stewart će se ponovno naći u ulozi kapetana Jean-Luc Picarda iz serije Star Trek: The Next Generation.

Picard se vraća u Star Trek seriju

CBS u svoje nove serije želi privući čim više fanova svih Star Trek serijala, pa nije uopće čudno što je potvrdio da će lansirati seriju koja će nastaviti priču Jean Luc Picarda, dakako s Patrickom Stewartom u glavnoj ulozi. Na novoj seriji će raditi sukreator Star Trex: Discoverya Alex Kurtzman, a za sada još nije poznato praktično ništa, pa nije objavljeno kakva će biti osnovna priča, niti kada možemo očekivati emitiranje.

Glumac Patric Stewart je bio jako ugodno iznenađen kada su mu ponudili povratak u uniformu kapetana Picarda, pa je na svojem Twitter profilu objavio kako mu je u mnogim trenucima u životu jako nedostajala ta uloga i da se jako veseli ponovnom radu na Star Trek serijalu.

Obzirom da je druga sezona serije Star Trek: Discovery koja će se sastojati od 13 epizoda planirana za prikazivanje u siječnju 2019., za očekivati je da će novi Star Trek serijal s Picardom krenuti iza nje, no dakako uvijek postoji mogućnost ispreplitanja. Mada nekako ne vjerujemo da će Picard svoje mjesto naći u Discoveryu koji je kronološki smješten 10 godina ispred TOS-a, i sami znate da su u Star Trek svemiru vrijeme i prostor jako fleksibilni.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Star Trek CBS serija Jean-Luc Picard
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam