Nalazite se
  • Lifestyle
  • Star Trek: Discovery ima novog Spocka
Članak
Objavljeno: 15.08.2018. 13:14

Vulkanac 

Star Trek: Discovery ima novog Spocka

U drugoj sezoni Discoverya pojavit će se treći glumac koji utjelovljuje legendarnog Vulkanca.

Star Trek: Discovery ima novog Spocka

Mnogi prekaljeni fanovi često će vam reći da je vulkanski znanstveni časnik Spock bio najomiljeniji lik u prvom serijalu čuvene TV serije Zvjezdane staze (Star Trek: TOS) koja se emitirala od 1966. do 1969. godine.

Prvi Spock je bio pokojni glumac Leonard Nimoy koji je svojevremeno izjavio da mu je ta uloga naškodila karijeri, jer su ga čitav život svi povezivali s likom Spocka. Nimoy kao Spock pojavljivao se više puta i u drugim kasnijim serijalima franšize te u brojnim filmovima franšize, uključujući Star Trek: Into Darkness iz 2013. kojeg je snimio samo dvije godine prije smrti. U posljednja dva Nimoyeva filma iz "reboot" serijala, uz ostarjelog Spocka pojavio se glumac Zachary Quinto koji je utjelovio njegovo mlađe izdanje, a tu je ulogu igrao i u posljednjem Star Trek Beyond filmu 2016.

No Quinto očito nije bio u planovima CBS-ove produkcije koja je napravila tv seriju Star Trek: Discovery, jer je objavljeno da će druga sezona dobiti novog Spocka, kojeg će tumačiti Ethan Peck. Novi Spock će biti znanstveni časnik kapetana Christophera Pikea, koji će u drugoj sezoni Discoverya biti važan lik serijala koji će se premijerno početi prikazivati početkom 2019. godine.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam