Nalazite se
  • Lifestyle
  • Game Of Thrones serija će završiti drugačije od knjiga
Članak
Objavljeno: 08.03.2019. 11:08

Igra prijestolja 

Game Of Thrones serija će završiti drugačije od knjiga

George R.R. Martin je izjavio da nije ni pogledao scenarij zadnje sezone jer je zauzet pisanjem nove knjige.

Game Of Thrones serija će završiti drugačije od knjiga

Svim fanovima Igre prijestolja dobro je poznato da se TV serija već odavno poprilično odmakla od knjiga Georgea R.R. Martina, koji je nedavno dao intervju za Entertainment Weekly u kojem je rekao da nije pročitao scenarije posljednje (osme) sezone, niti imao vremena doći na filmski set jer je zauzet pisanjem knjige Winds of Winter. Ujedno je izjavio kako na početku nije ni sanjao da će ga serija jednog dana prestići, no to se odavno dogodilo i sada ne može od toga pobjeći.  Također je naglasio da je producentima serije puno prije razilaženja između TV scenarija i knjiga rekao kako bi Igra prijestolja trebala završiti, no sada o kraju ima podijeljene osjećaje.

Drugim riječima, ono što ćemo vidjeti na kraju osme sezone koja se počinje prikazivati 14. travnja ove godine moglo bi se razlikovati od kraja u knjigama, pod uvjetom da Martin ikada uopće završi knjige. Producenti HBO-a su to također potvrdili, rekavši da će biti dijelova koji će se razlikovati od knjiga, no ne žele reći gledateljima u čemu će se njihov kraj razlikovati od Martinovog, već žele da fanovi to sami otkriju gledanjem i čitanjem.

Martinovim podijeljenim osjećajima sigurno nije pomogla ni vijest da je otkazana druga sezona horror SF serije Nightflyers koja se temelji na njegovoj noveli i seriji priča. Ako ga je to naljutilo, u njegovom kraju Igre prijestolja moglo bi doći do općeg pokolja svih glavnih likova, čija će srca Night Walkeri roštiljati na oproštajnoj gozbi. 

HBO je ovih dana još malo podigao hype oko 8. sezone Igre prijestolja lansiravši službeni trailer koji možete pogledati ovdje.  Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->