Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Izašla realistična MP pucačina na temu WWI
Članak
Objavljeno: 14.02.2019. 10:09

Tannenberg 

VIDEO: Izašla realistična MP pucačina na temu WWI

U ovoj masovnoj pucačini autori su se držali autentičnosti krvavih zbivanja Prvog svjetskog rata.

VIDEO: Izašla realistična MP pucačina na temu WWI

Prvi svjetski rat je relativno slabo pokriveno područje u multiplayer pucačkim video igrama, pa bi se moglo reći da je Battlefield 1 možda jedina iznimka, no kod njega je problem što se previše otisnuo u neka fantastična i alternativne zbivanja, oružja i događanja, pa bismo mogli reći da je žrtvovao autentičnost kako bi mogao pružiti eksplozivnu i raskošnu akciju na koju su navikli fanovi franšize.

Developeri iz studija Blackmill Games i M2H odlučili su lansirati svoj masivnimultiplayer FPS, koji omogućuje velike bitke do 64 igrača, sa strogim uporištem u realnosti, posebice što se tiče depresivne atmosfere, originalnih lokacija, uniforma i oružja iz doba Prvog svjetskog rata.

ss_a345b61da949f6561e420d1b95743579ca13c942

Iz tog razloga njihova igra Tennenberg možda neće biti toliko zabavna kao BF1 ljubiteljima razvikanih franšiza, ali bi nam trebala omogućiti da se osjećamo kao stvarni jadni vojnici koji su poslani u veliku i besmislenu klaonicu koju je pružio tzv. "Rat koji će okončati sve ratove", što se u povijesti dakako pokazalo netočnim. 

Igre koja je upravo lansirana na Steamu i trenutno se može kupiti s popustom od 15%, nazvana je prema autentičnoj bitki Tannenberg koja se vodila 1914. godine između Rusije i Njemačke, u koju su bile uključene i mnoge druge vojske, uključujući austrougarsku, rumunjsku, bugarsku i Kozake.

U igri se nalazi 50 autentičnih oružja, 6 velikih mapa i podrška za AI botove, a kako funkcionira akcija u njoj možete pogledati u ovom videu.

IMl.Zl6LqsS+

Blackmill Games i M2H već su napravili jednu WW1 igru do sada pod nazivom Verdun, pa ukoliko ju već posjedujete možete ostvariti dodatni popust na Steamu od 25%.

Jedna od dobrih stvari su i relativno mali hardverski zahtjevi, pa će vam Intel CPU Corei5-2500K 3,3GHz/AMD CPU Phenom II X4 940, 4 GB RAM-a i GeForce GTX960M/RadeonHD 7750 biti dovoljni za pokretanje, dok biste za preporučenu konfiguraciju trebali imati 8 GB RAM-a i grafičku s 4 GB memorije.

Igra je dostupna za Windows PC, Mac OS X i SteamOS+Linux platforme.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->