Nalazite se
  • Lifestyle
  • Lightsaber Academy app vas uči mačevanju
Članak
Objavljeno: 18.02.2019. 15:41

Hasbro 

Lightsaber Academy app vas uči mačevanju

Lightsaberi igračke dolaze s aplikacijom koja će vas naučiti stvarnim potezima Jedi majstora.

Lightsaber Academy app vas uči mačevanju

Poznati proizvođač igračaka Hasbro lansirao je novi set svjetlosnih mačeva (lightsabera), izrađenih prema Star Wars uzoru. Osim što omogućuju da im mijenjate boje "laserskih zraka", u dršci sadrže senzor pokreta i bluetooth radio putem kojeg se spajaju na aplikaciju za pametni telefon pod nazivom Lightsaber Academy.

Ta će vam aplikacija postati osobni Jedi trener i omogućiti da naučite sve poteze omiljenih Star Wars likova poput Ray, Yode i Darth Vadera, a tijekom napredovanja ćete otključati i vještine drugih likova poput Lukea Skywalkera.

lightsaber

Za sve uspješno savladane vježbe dobivati ćete bodove, ovisno o tome koliko dobro izvodite poteze, pod kojim kutem i kojom snagom/brzinom, a nakon vježbi moći ćete u aplikaciji vidjeti i vizualizaciju svojih poteza, što podsjeća na simulator golfa ili pecanja.

Osim treninga aplikacija vam omogućuje i duele protiv prijatelja, no ne bojte se da ćete s plastičnim mačem dobivati po glavi, jer se borbe odvijaju na poteze, što znači da zamahnete nekim određenim udarcem u zrak (ne prema glavi frenda), a on će potom trebati izvesti adekvatni obrambeni potez kojim odgovara na vaš. Ovisno o uspješnosti izvođenja obrana i napada, jedan od vas će na kraju pobijediti te će za nagradu dobiti pravo na završni udarac kojim će vas „dotući“. Novi lightsaberi i aplikacija prodavati će se po cijeni od 50 dolara (327 kn) a stižu na tržište u listopadu 2019., kako biste mogli malo trenirati prije izlaska filma Star Wars: Episode IX koji stiže u kina 19. prosinca.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->