Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.09.2018. 15:55

Prošireno partnerstvo 

Samsung i Google surađuju na RCS porukama za Android

Ovo bi trebalo poboljšati interoperabilnost između Samsung Messages i Android Messages.

Samsung i Google surađuju na RCS porukama za Android

Samsung i Google najavili su proširenje suradnje kako bi poboljšali sustav poruka na pametnim telefonima s bogatim komunikacijskim uslugama (Rich Communications Services – RCS). Suradnja osigurava rad Android Messages i Samsung Messages s RCS porukama, omogućujući tako značajke kao što su razgovori preko WiFija, stvaranje grupnih razgovora, prikazivanje indikatora tipkanja i čitanje zapisa te dijeljenje fotografija i videozapisa visoke razlučivosti.

Android Messages i Samsung Messages radit će s RCS tehnologijom, uključujući cloud i poslovne platforme. Samsung će proširiti dostupnost RCS tehnologije na postojeće pametne telefone, počevši od Galaxy S8 i S8+ uređaja. Novi Samsung Galaxy pametni telefoni imat će integriranu značajku RCS poruke, a moći će se koristiti unutar telekoma koji podržavaju RCS. To znači da će korisnici i brendovi dobiti naprednije mogućnosti razmjene poruka s korisnicima Android Messagesa i Samsung Messagesa.

Dodatna prednost ovog proširenog partnerstva je ta da će razvojni programeri i brendovi koji koriste RCS Business Messaging (temeljen na GSMA Universal Profile 2.0) pomoću usluga Google ili Samsung Messaging-as-a-Platform (MaaP) moći lakše doći do Android Messages i Samsung Messages korisnika.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->