Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.08.2018. 11:55

Poslovna inteligencija 

Poslovna inteligencija postala Platinum IBM Business Partner

Poslovna inteligencija postala Platinum IBM Business Partner

Poslovna inteligencija - tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi postala je Platinum IBM Business Partner za Business Analytics i Data Science područje i time stekla najvišu razinu partnerskog statusa s IBM-om kojeg uspiju postići samo rijetki partneri.

Uz sposobnost isporuke najnaprednijih i najzahtjevnijih tehničkih rješenja, stručnosti i postizanja tehničkih kompetencija konzultanata, Poslovna inteligencija je prikupila odlične povratne informacije klijenata te stekla njihovo zadovoljstvo u isporukama i konzultantskim uslugama. Uz sve navedeno, stjecanje Expert levela za Data Science i Business Analytics kompetenciju omogućilo je Poslovnoj inteligenciji prestižni status Platinum IBM Business Partnera. 

„Vrlo smo ponosni na naš tim i na sav trud koji smo uložili kako bi ispunili opsežne zahtjeve koji su bili potrebni za stjecanje Platinum partnerstva s IBM-om. Smatramo da ovaj status samo dodatno etablira Poslovnu inteligenciju kao tvrtku kojoj se naši klijenti mogu obratiti s povjerenjem i da je realan pokazatelj da smo zaista vodeća tvrtka u ovom području", izjavio je Josip Kustić, Direktor odjela Customer Success.

Poslovna inteligencija je IBM partner već 16 godina, a konzultanti Poslovne inteligencije do sada već posjeduju stručna znanja o IBM tehnologijama koja su dokazana brojnim IBM certifikatima iz područja analitike.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam