Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.08.2018. 16:31

Boot Camp IT 

Rijeka: Besplatno osposobljavanje za developere

Svi nezaposleni mogu se prijaviti na besplatno osposobljavanje za Junior Developere.

Rijeka: Besplatno osposobljavanje za developere

Svim nezaposlenima u Rijeci se nudi mogućnost upisa u besplatno osposobljavanje za Junior Developera, koje će se provoditi u sklopu europskog projekta Bootcamp IT, vrijednog 963.135,36 kn.

Bootcamp IT osposobljavanje za Junior Developera nastavak je uspješne suradnje iz 2017. godine, kada je provedena pilot edukacija s 20 polaznika iz cijele Hrvatske, a već nakon tri mjeseca njih 10 je započelo svoju karijeru u IT sektoru. Upisi u edukaciju otvoreni su do 23. rujna 2018. putem internetske stranice http://start-it.com.hr

Projekt zajednički provode Centar tehničke kultureRijeka, Grad Rijeka, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Rijeka, Primorsko-goranska županija te Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci.

Radi se o intenzivnom programu osposobljavanja u trajanju od 318 sati kroz koje možete razviti svoje programerske i poslovne kompetencije te u posljednjem mjesecu osposobljavanja zajedno s kolegama surađivati na projektnom zadatku koji će vam zadati potencijalni poslodavci. Osposobljavanje završava Demo danom na kojem polaznici predstavljaju rješenja svojih projektnih zadataka te imaju razgovore s poslodavcima 1 na 1. Edukacija počinje 26. studenog 2018., a odvijat će se svakim radnim danom (pet dana u tjednu, uz stanku za novogodišnje blagdane) sve do1. ožujka 2019. godine. Od polaznika se očekuje sudjelovanje na minimalno 80% aktivnosti.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam