Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.02.2019. 12:40

Digitalna banka 

Krediti i otvaranje tekućeg računa u virtualnoj poslovnici

Addiko banka predstavila prvu virtualnu poslovnicu u Hrvatskoj u kojoj ćete moći ostvariti brojne bankarske usluge.

Krediti i otvaranje tekućeg računa u virtualnoj poslovnici

Addiko banka predstavila je Virtualnu poslovnicu koja je ujedno i prva digitalna poslovnica na hrvatskom bankarskom tržištu. Mario Žižek, Predsjednik Uprave Addiko banke predstavio je novi koncept digitalne poslovnice na zanimljiv način. Prezentaciju je održao kao hologram na velikom prozirnom ekranu u dvorani koju su za ovu prigodu maskirali u veliki bankarski sef.

Brzi krediti i otvaranje računa online

Virtualna poslovnica omogućuje potpuno digitalni end-to-end kreditni proces. U virtualnoj poslovnici korisnici svih banaka pod jednakim uvjetima mogu aplicirati za Addiko Blic kredit u iznosu od 10000 do 40000 kuna s rokom otplate od 3 do 5 godina. Od drugih usluga zasada je omogućeno otvaranje tekućeg računa online.

Addiko Virtualnu poslovnicu mogu koristiti klijenti svih banaka. Postoji 3D sučelje na otvaranju aplikacije, a predsjednik Uprave proveo nas je kroz virtualno dogovaranje kredita.

Kako do kredita?

Sve što je potrebno za Blic kredit je osobna iskaznica, pristup internetu i uređaj s kvalitetnom kamerom, te token za ulazak u aplikaciju internetskog bankarstva matične banke. Podnositelj zahtjeva s bilo koje lokacije može unijeti podatke za obradu kreditnog zahtjeva, nakon čega u razgovoru s agentom kontakt centra slijedi video identifikacija. Nakon toga podnositelj dobiva individualni certifikat s jedinstvenim PIN-om i jednokratnom lozinkom, te potom odabire željen iznos i rok otplate, a za kraj u slučaju zadovoljavanja uvjeta i odobrenja kredita dobiva Ugovor i dokumentaciju koju potpisuje digitalno i u nekoliko klikova dolazi do kredita.

Virtualna poslovnica ima i radno vrijeme, a radi od 9-22 sata radnim danom i od 9-14 sati subotom, ali ideja je da se uskoro produži vrijeme na od 0-24.  Što se tiče klijenata drugih banaka, jednaka je usluga i za njih.

„Mi danas predstavljamo bankarstvo budućnosti- u potpunosti digitalno, jednostavno, praktično, brzo i prilagođeno potrebama i željama korisnika“- rekao je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko Bank d.d.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->