Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.05.2017. 11:03

Fidelity Investments 

Jedna od najvećih investicijskih tvrtki radi s bitcoinom

Tvrtka Fidelitiy Investments toliko voli bitcoin da ga prihvaća i njezin kafić.

Jedna od najvećih investicijskih tvrtki radi s bitcoinom

Mnogi su predviđali da će svijet nakon 8 godina euforije uskoro izgubiti interes za kriptovalute, posebice bitcoin, no to se očito ne događa. Naime, prema najnovijoj informaciji, jedna od najvećih američkih investicijskih tvrtki Fidelity Investments jako ozbiljno shvaća Blockchain tehnologiju koja je nastala kao sredstvo plaćanja na takozvanom "darkwebu" za kupovanje piratskih sadržaja, droge, oružje i druge ilegalne robe.

Stoga će njezini klijenti uskoro moći provjeriti stanje računa svoje kriptovalute koja je pohranjena u Coinbaseu, jednoj od najvećih svjetskih mjenjačnica, direktno s web stranice Fidelitya.

Ova informacija dolazi s nedavno održane Bitcoin konferencije gdje je šefica (CEO) Fidelitya Abigail Johnson izjavila kako njezina tvrtke još uvijek vjeruje u Bitcoin, pa ga čak primaju u svojem lokalnom kafiću.

Neki analitičari smatraju da velike banke i investicijske kuće prihvaćaju Bitcoin iz tog razloga što su otkrili da se nije pokazao opasnim po financijsko tržište, pa mu stoga omogućuju miran suživot sa standardnim valutama.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->