Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.03.2017. 16:14

Fenix 3 HR Sapphire 

Garminov sportski GPS sat sa safirnim staklom

Fenix 3 HR Sapphire podržava cijeli niz sportskih aktivnosti, treking, triatlon, biciklizam, skijanje i planinarenje.

Garminov sportski GPS sat sa safirnim staklom

Uz tanji sportski dizajn, okvir od nehrđajućeg čelika, sjajni safirni visoko rezolucijski zaslon u boji otporan na ogrebotine, inox tipke te funkcije pametnog sata, ovaj uređaj ima i kupolastu safirnu leću te čvrstu kopču od nehrđajućeg čelika za najzahtjevnije sportaše.

Uz čeličnu Exo antenu za brži prijem i točnije pozicioniranje GPS i GLONASS satelita osigurana je i zaštita sata u teškim uvjetima. Sat je vodootporan do 100 metara, a za čitljivost u svim uvjetima osvjetljenja zaslužan je safirni Chroma zaslon u boji. Tu je i trajnost baterije do 40 sati u UltraTrac načinu rada za uštedu baterije, 16 sati u GPS modu i do 3 tjedna kad se koristi kao pametni sat. Osnovne funkcije sata uključuju alarme, melodije, vibracijske alarme, štopericu i odbrojavanje vremena. Također je moguće personalizirati izgled sata odabirom između različitih digitalnih i analognih prikaza vremena.

Sat je opremljen s naprednim trening funkcijama koje rade kao osobni trener te pomažu poboljšati kondiciju. Uparen s dodatnim senzorom broja otkucaja srca može procijeniti VO2 Max za ocjenu fitness razine. Na temelju izračuna VO2 Max predvidjet će vrijeme oporavka, napravit njegovu provjeru nakon intenzivnih treninga i dati informaciju o potrebnom odmoru prije sljedećeg treninga. Uparen s HRM-Run senzorom provjerava obrazac trčanja i daje naprednu metriku dinamike trčanja koja uključuje tempo, vertikalnu oscilaciju i vrijeme kontakta s tlom za učinkovitije trčanje. Uz to može biti i daljinski upravljač za akcijsku kameru Garmin VIRB Ultra 30. Koristeći ANT+ tehnologiju moguće je pokrenuti i prekinuti snimanje te fotografirati željeni trenutak. Fēnix 3 HR Sapphire kompatibilan je i sa senzorom temperature i brzine/kadence, te s mjeračem snage Vector.

5ab9907e735ed3784812c1892a5934ec_XL

Tu si i funkcije za treking, poput nove funkcije “Auto-Run-Climb” izmjena koja predstavlja treking trkača s automatskom izmjenom aktivnosti s najrelevantnijim podacima ovisno o tome je li kretanje započelo na ravnoj površini ili uzbrdici. Brojač kilometara na usponu također omogućuje praćenje vremena uspinjanja neovisno o pojedinom treningu pohranjenom u satu. U bazenu ili na otvorenoj vodi može pratiti prijeđenu udaljenost, tempo, brojati zamahe i još puno toga. Ski/Board način rada daje podatke o brzini, prijeđenoj udaljenosti, vertikalnom padu. Za svakodnevno nošenje su funkcije za praćenje aktivnosti: prilagođeni dnevni cilj broja koraka, brojanje istih, potrošene kalorije, prijeđena udaljenost tijekom dana te noću za praćenje kvalitete sna i vibracijski alarm za kretanje nakon jednog sata neaktivnosti.

Fēnix 3 HR Sapphire dolazi s čitavim nizom navigacijskih funkcija. Uz ugrađen barometar i auto kalibracijski visinomjer te 3-osni elektronički kompas omogućeno je navođenje obilježenim i neobilježenim stazama. Korisnici mogu planirati putovanja i navoditi rutom, označiti poziciju kao što su kampovi ili točke interesa te obilježiti GPS trag prijeđenog puta. Funkcija TracBack pruža mogućnost navođenja na početnu točku. Pruža podršku i za uređaj za praćenje pasa.

Putem funkcije Smart Notification osigurano je uparivanje smartphone uređaja s bežično povezivim satom za primanje poziva, SMS-a i mejla, što čini razmjenu i pohranu aktivnosti jednostavnijom nego ikad prije, bilo automatskim učitavanjem na Garmin Connect, preko Wi-Fi hotspot lokacija ili putem aplikacije Garmin Connect Mobile i Bluetooth tehnologije. LiveTrack Auto Start funkcija olakšava praćenje aktivnosti obitelji i prijateljima, automatski se pokreće čim korisnik započne s aktivnosti. Za dodatnu učinkovitost treninga, analizu, razmjenu podataka i funkcije tu je Garmin Connect besplatna online zajednica.

Uz aplikaciju Connect IQ, Fēnix 3 HR Sapphire se može prilagoditi osobnim potrebama učitavanjem prilagođenih aplikacija, mini aplikacija, podatkovnih polja i izgleda prikaza zaslona, poput aplikacije Find My Watch, pomoću koje možete locirati zametnuti sat.

Preporučena maloprodajna cijena za Fēnix 3 HR Sapphire iznosi 4.775,00 kn, a za Performer Bundle koji sadrži HRM Run senzor iznosi 5.185,00 kn.

PR

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->