Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.03.2017. 11:13

DISTREE EMEA 2017 

Hrvatske tvrtke dogovaraju poslove u Monacu 

Sajam DISTREE EMEA 2017 u Monacu i ove je godine uspješno spojio proizvođače i distributere.

Hrvatske tvrtke dogovaraju poslove u Monacu

Kongresni centar Grimaldi Forum u Monacu već 15. godinu za redom postaje domaćin DISTREE EMEA 2017 događanja na koje se dolazi isključivo na poziv. Za razliku od svih drugih većih ili manjih sajmova ICT-a i potrošačke elektronike, DISTREE EMEA nije namijenjen javnim prezentacijama najnovijih proizvoda, već ima isključivo poslovni karakter te mu je cilj spojiti proizvođače i distributere EMEA regije. Oni potom kroz jedan na jedan sastanke ugovoraju poslove vezane uz distribuciju raznih brendova i proizvoda na tržištima zemalja iz Europe, Bliskog istoka i Afrike, pa je stoga vrlo važan vendorima i distributerima.

DISTREE EMEA 2017

Od 21. do 24. veljače ove godine DISTREE EMEA sajam je ugostio više od 120 tehnoloških brandova, te omogućio njihovim predstavnicima sastanke s vodećim distributerima regije. Među njima su se našli i predstavnici pet hrvatskih tvrtki, odnosno Emmezeta, M San Group, Makro Mikro, Net systems te Šmit Electronic, a tu je bila i naša izdavačka kuća VIDI kao medijski pokrovitelj. 

Mada su detalji o jedan na jedan sastancima uglavnom poslovna tajna, neke od naših tvrtki su nam rekle da im je DISTREE omogućio uspostavljanje vrlo dobrih kontakata koji će rezultirati pojavom njihovih proizvoda i brandova, ili proizvoda koje distribuiraju dalje kao "reselleri", na tržištima gdje do sada još nisu bili prisutni.

DISTREE EMEA 2017 Šmit Electronic

Među njima je bila i tvrtka Šmit Electronic koja je na sajmu nastupila kao zlatni partner te je izlagala proizvode iz svoja dva branda SBOX i WhiteShark te je najavila da će zahvaljujući sastancima koje je imala svoje proizvode uskoro prodavati u Tunisu, Poljskoj i Gruziji.

Nadamo se da su sve hrvatske tvrtke imale uspješni tjedan na Azurnoj obali.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->