Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.08.2020. 14:15

A1 Hrvatska 

A1 od sada nudi gigabitni internet bez ugovorne obveze

Među novostima koje donosi A1 je i mogućnost promjene lokacije Homeboxa bez najave i plaćanja naknade.

A1 od sada nudi gigabitni internet bez ugovorne obveze

Hrvatski teleoperater A1 Hrvatska donosi brojne novosti koje će se dopasti njegovim korisnicima.

"Kao operator koji pokriva najveći broj kućanstva s najmodernijom fiksnom infrastrukturom u Hrvatskoj, od sada nudimo brzine do 1 Gbit/s po čemu smo jedinstveni na tržištu", objasnila je Ivana Marković, glavna direktorica za privatne i male poslovne korisnike A1 Hrvatska.

U svojem priopćenju A1 Hrvatska navodi kako trenutno pokriva 550.000 kućanstava najmodernijom fiksnom infrastrukturom. Na optičkom pristupu omogućene su po prvi put u Hrvatskoj brzine pristupa internetu do 1 Gbit/s, dok je na hibridnom (HFC) pristupu već u osnovnom paketu omogućena brzina od 200 Mbit/s.

A1-Mozaik15

Najveća novost za korisnike fiksnih usluga je što, ovisno o željenom sadržaju i potrebama, sami upravljaju fiksnim uslugama i TV paketima.

Ponuda TV sadržaja je pojednostavljena na tri paketa - Obiteljski, Filmski i Sportski - koje mogu mijenjati svaki mjesec bez dodatne naknade. TV usluga je značajno unaprijeđena novim, interaktivnim sučeljem i aplikacijom TV u pokretu – A1 XploreTV:GO. Sučelje nudi i personalizirani sadržaj te pristup YouTubeu i YouTube Kids aplikacijama.

Sve nove mobilne tarife, Mala, Dobra, Savršena i Bezbrižna, sadrže neograničene minute razgovora prema svim mrežama, a Savršena i Bezbrižna i neograničen internet promet.

A1-Mozaik7

Dodatna novost je mogućnost promjene lokacije Homebox usluge za korištenje interneta, bez najave i dodatne naknade uz neograničen internet i brzinu do 200 Mbit/s.

Novosti također ima i u usluzi MOZAIK koja korisnicima omogućuje povezivanje više usluga u jednu, čime se ostvaruju posebne uštede. Na primjer, povezivanjem četiri usluge, s ili bez ugovorne obveze, ostvaruje se 120 kuna popusta mjesečno.

"Također, na korisničkom portalu i u Moj A1 aplikaciji korisnik od sada može vrlo jednostavno aktivirati, naručiti i upravljati svojim mobilnim i fiksnim uslugama, uključujući i TV pakete, aktivirati dodatne usluge kao što je A1 Internet zaštita te povezivati usluge kako bi ostvarili MOZAIK pogodnosti", naglasila je Ana Burica, menadžerica razvoja proizvoda i digitalnih platformi.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->