Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.08.2020. 15:44

Promo članak 

Man Cave: Geekovsko gnijezdo užitka

Sobu za bijeg od stvarnosti smo opremili vrhunskim Philips OLED TV-om, Hue rasvjetom, soundbarom, gaming konzolom...

Man Cave: Geekovsko gnijezdo užitka

Pred kraj produkcije ljetnog dvobroja napokon se užario gradski asfalt pod naletom ljetnih vrućina. Stoga smo uredili jednu od soba u redakciji i pretvorili je u naše geekovsko gnijezdo užitka opremljeno najboljom tehnologijom, i ambijentalnom rasvjetom u kojoj možemo napraviti odmak od vrućine, rokova i udobno se smjestiti s Aronom (stafač na slici).

Za televizor smo odabratli Philips OLED 804 model koji donosi sve prednosti ove tehnologije poput fenomenalnog kontrasta, apsolutnog prikaza crne i odične reprodukcije boja. Uz to, radi se o Android TV uređaju koji nudi niz zabavnih aplikacija. Spojili smo naše Netflix i Youtube račune, a s obzirom da ima i ugrađen Chromecast mogli smo streamati i sadržaj s mobitela.

Philipsov OLED jako je dobar odabir i za gaming, a naravno da smo sobu opremili i s igraćom konzolom. Ispred televizora smjestili smo Philips TAPB603/10 soundbar koji dolazi u paketu s Dolby Atmos podrškom i bežičnim subwooferom. Osim prodornog glasnog zvučnog zida koji odlično pokriva visoke, srednje i, uz pomoć subwoofera, niske tonove, soundbar podržava bluetooth spajanje, pa smo na njega puštali playlistu s Deezera.

Naš dragi kolega Mario sve nas je u redakciji zarazio svojom predanom ljubavi prema dinamičkoj RGB rasvjeti. Stoga smo našu sobu za bijeg od nadolazećih rokova opremili hrpom pametne rasvjete. Uz OLED televizor koji dolazi s trostranom Ambilight tehnologijom koja se prilagođava slici na ekranu, a može se podesiti i na druge modove rada, u jednu cjelinu uparili smo još Philips Hue Signe stolnu svjetiljku te dvije Hue Go i jednu novu Hue Bloom svjetiljku.

Pomoću pametnog switcha i Philipsove Hue aplikacije uparili smo sve uređaje u našoj sobi i naveli ih da plešu u istom ritmu izmjene svjetla što stvara nevjerojatno imerzivno iskustvo. Hue radi i s Google asistentom koji je inače ugrađen u OLED804 televizor.Zavaljeni u fotelju na kojoj se izbacuju noge, pod klimom smo uživali u filmu The Old Guard, novim epizodama serije Dark, dok je izvršni urednik igrao američki nogomet na konzoli, naravno s Kansas City Chiefsima. Dok nas nije bilo sobi, Hrvoje je puštao house ljetne mixeve, što je kod nekih članova izazvalo punk-rock streaming reakciju.

Men-cave

Uvećajte fotografiju za opis komponentiVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->