Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.08.2020. 10:32

Promo članak 

Budite sigurni i opušteni uz Samsung Galaxy telefone

Samsung kroz svoje uređaje nastoji pomoći korisnicima da ostanu fizički aktivni i produktivni.

Budite sigurni i opušteni uz Samsung Galaxy telefone

Imati pametni telefon danas znači biti povezan bez smetnji, raditi ono što voliš, ostati produktivan i zabavljati se u svakom trenutku. Tehnologija mobilnih telefona prilagodila se novoj stvarnosti, kako bi korisnici u svakom trenutku ostali informirani i povezani. Samsung kroz svoje uređaje nastoji pomoći korisnicima da ostanu fizički aktivni i produktivni.

Zašto nam treba PlayStore?

Preuzimanje aplikacija ili datoteka direktno s web stranica može predstavljati sigurnosni rizik za podatke. Pomoću aplikacije Google Alerts korisnici mogu vidjeti je li neka aplikacija štetna za preuzimanje. Bez ove usluge i potpore morali biste surfati internetom „na slijepo“ zbog čega možete platiti i visoku cijenu.

s20

Povežite se bolje uz Google

Za one koji u svom kalendaru imaju velik broj sastanaka ili žele nadoknaditi vrijeme koje provode s prijateljima, Samsung je u partnerstvu s Googleom predstavio HD video pozive (FHD) putem platforme Google Duo. Ova platforma ne nudi samo kvalitetne i brze video pozive, već́ omogućuje da se pridruži do dvanaest ljudi. Pored toga, uz širokokutni režim koji je dostupan na najnovijim Galaxy uređajima i stabilnu Wi-Fi povezanost, rad od kuće bit će mnogo produktivniji. Ova inovacija uvedena je na modelima Galaxy S20 i Galaxy Z Flip.

Sve Google aplikacije i usluge, kao što su Gmail, Google Maps, Google Calendar, Google Drive, Google Photos i mnoge druge, već su dostupne i unaprijed instalirane, bez ograničenja. Kada se radi o količini dostupnih podataka, Google Maps ima najveću bazu i odlično se uklapa s Google Earth i Google Streetview, koji zajedno čine sistem za navigiranje s najvećim brojem korisnika u svijetu. Uz ove aplikacije korisnici više ne moraju brinuti hoće li se izgubiti ili odlutati u pogrešnom smjeru.

Samsung Galaxy S20 serija_2

Neometani rad uz Google i Microsoft

Imati direktan pristup Microsoft Officeu i aplikacijama veoma je korisno kada radite ili učite na daljinu. Suradnja s tvrtkom Microsoft pruža pristup alatima koje koristimo svakodnevno, kao što su skeniranje i potpisivanje PDF dokumenata i konvertiranje slika u Excel tabelu.

Najbolje aplikacije za zabavu – bez rizika

Gledanje televizijskih emisija i filmova jedan je od omiljenih izvora zabave. Zahvaljujući poboljšanoj integraciji s Galaxy uređajima i lakšem pristupu ovoj platformi putem aplikacija Samsung Daily, Bixby i Finder korisnici će otkriti najbolji sadržaj sa Netflixa. Mogu uživati i u omiljenoj glazbi uz Spotify ili četiri mjeseca besplatnog pristupa video sadržaju putem YouTube Premiuma, koji omogućuje emitiranje sadržaja čak i dok je ekran isključen ili se koriste i druge aplikacije. Glazba s YouTube platforme je sada dostupnija nego ikada prije zbog integracije s Google Play Music, koja korisnicima dozvoljava da pjesme slušaju odvojeno od videa.

Isto tako, svi Samsung Galaxy pametni telefoni i tableti imaju kontinuiranu podršku za ažuriranje četiri godine, što poboljšava performanse Android operativnog sistema, optimizirajući performanse i produžavajući životni vijek proizvoda. Istovremeno, osigurava se sigurnost osobnih podataka korisnika kroz sigurnosnu zaštitu najvišeg ranga.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->