Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.08.2020. 16:33

Promo članak 

Huawei MateBook X Pro 2020 za posao i zabavu

3K zaslon i surround zvuk čine ovaj laptop odličnim odabirom za zabavu, ali i za profesionalne namjene.

Huawei MateBook X Pro 2020 za posao i zabavu

Huawei je nedavno lansirao MateBook X Pro 2020, svoj flagship laptop nove generacije koji se ističe 3:2 omjerom zaslona, profesionalnom razinom izvedbe te naprednom Huawei Share tehnologijom. 3K zaslon ovog računala i surround zvuk nude brojne mogućnosti za ugodno korištenje u slobodno vrijeme, ali ga čine i odličnim odabirom za profesionalce.

3K FullView zaslon za neograničenu zabavu

Privlačnost računala s FullView zaslonom od 13,9 inča apsolutno je neupitna te ovakav prijenosnik čini stvorenim za zabavu i slobodno vrijeme. Zahvaljujući ultra-tankim okvirima zaslona, postignut je odnos zaslona prema kućištu od nevjerojatnih 91 %, s time da se radi o LTPS zaslonu rezolucije 3.000 x 2.000 piksela koji prikazuje 100 % raspona sRGB boja s kontrastom 1.500:1 te gustoćom prikaza od 260 PPI-ja. Zahvaljujući tome, fotografije prikazane na ovom računalu nevjerojatno su živih i uvjerljivih boja, bez obzira gledate li HD fotografije ili izravan prijenos video sadržaja. Zahvaljujući proporciji 3:2, praćenje sadržaja daleko je uzbudljivije u usporedbi s doživljajem kojeg nudi 16:9 zaslon. 

2

Izvanredna izvedba za nesmetanu zabavu

 Za besprijekoran rad, računala zahtijevaju moćne performanse. Pri intenzivnom pretraživanju interneta, pogotovo kad je otvoreno nekoliko kartica, uobičajeno je da se računalo smrzne, ili da zvuk ne bude usklađen s video sadržajem. Ovo se najčešće događa kod računala koja nisu opremljena snažnim čipsetom.

MateBook X Pro 2020 je računalo koje u okviru svoje elegantne i kompaktne forme nudi besprijekornu izvedbu. Opremljen je Intel Core procesorom 10. generacije (i7-10510U) zahvaljujući kojem uspijeva obaviti niz najrazličitijih zadataka te obraditi i najkompleksnije datoteke bez imalo problema, bilo da se radi o pretraživanju interneta ili HD video sadržaju.

Mnogim korisnicima gaming iskustvo je jedna od bitnih stavki pri odabiru računala. Mnoga ultra tanka prijenosna računala dostupna na tržištu nemaju odvojenu grafičku karticu zbog čega ne nude naročito gaming iskustvo. Huawei MateBook X Pro 2020 opremljen je GeForce MX250 grafikom koja omogućava 3,5 puta bolju izvedbu od one koju nudi integrirana grafička kartica. Zato ne postoji igra koja je toliko sofisticirana da bi predstavljala izazov za MateBook X Pro 2020.

Trajanje baterije još je jedan važan faktor pri odabiru računala. Huawei MateBook X Pro 2020 dolazi s baterijom velikog energetskog kapaciteta od čak 56 Wh koja jamči cjelodnevni rad, čak i kad je riječ o video sadržajima. 

Stereo ozvučenje 

Prijenosna računala koja su dizajnirana da budu višenamjenski uređaji moraju odgovoriti na cijeli niz izazova, od privatnih do poslovnih. Ugradnja vrhunskog sustava zvučnika na prijenosno računalo uvijek je predstavljala izazov u pogledu same implementacije, a i u pogledu troška. Međutim, kad je riječ o MateBook X Pro prijenosniku, Huawei je uspio uspostaviti audio sustav još neviđen u sklopu prijenosnog računala. S obzirom na to da se kvaliteta zvučnika pametnih telefona i tableta značajno poboljšala, logično je da se otvorila mogućnost da i prijenosna računala budu opremljena sustavom koji nudi bolju kvalitetu zvuka. Kao flagship uređaj, Huawei MateBook X Pro odraz je neumorne Huaweijeve potrage za savršenom reprodukcijom zvuka. Napredni zvučnici omogućuju ovom računalu reprodukciju bogatih bas tonova iz niskotonskih zvučnika te jasnih visokih frekvencija iz visokotonaca. Ukratko, riječ je o zaista bogatim i čistim zvučnim efektima iz svih kutova.

3

 

Huawei Share za još bolju učinkovitost

MateBook X Pro 2020 podržava Huawei Share tehnologiju koja omogućuje lakše obavljanje uredskih zadataka, ali i iskorištavanje potencijala ovog računala za zabavu. Huawei Share temelji se na distribuiranoj Huaweijevoj tehnologiji te probija granice između telefona i računala. Dovoljan je jedan dodir da se Huawei telefon i računalo međusobno povežu te da se zaslon telefona prikaže na zaslonu računala. Ovime ne samo da se omogućuje prijenos datoteka između ovih dvaju uređaja, već se ostvaruje i ideja o neometanoj suradnju između telefona i računala. Učinkovitost vašeg online rada na ovaj način postiže jednu sasvim novu razinu.

 

4

Zahvaljujući Huawei Share tehnologiji, jednostavno možete prebacivati dokumente, slike i tekstove s jednog uređaja na drugi te ih pregledavati i uređivati uz programe instalirane na vašem računalu. Možete također koristiti miš i zvučnike spojene na prijenosnik kako biste putem računala odgovorili na pozive upućene na vaš broj telefona.

Ovakva međusobna suradnja temelj je čvrsto povezanog ekosustava koji podržava upravljanje Android aplikacijama na vašem Huawei telefonu putem računala te prebacivanje s jednog uređaja na druge bez ikakvog problema.

S FullView zaslonom, pouzdane i moćne izvedbe, impresivnim stereo ozvučenjem te Huawei Share tehnologijom, MateBook X Pro 2020 predstavlja jednu sasvim novu paradigmu kad je riječ o prijenosnim računalima, pružajući korisniku podršku kako u obavljanju poslovnih zadataka, tako i u slobodno vrijeme, postajući svojevrsni tržišni uzor.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->