Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.09.2020. 13:42

Space Hero 

Reality show će poslati pobjednika na ISS

Novi globalni reality show će pred sudionike staviti teške izazove, a pobjedniku omogućiti let u svemir.

Reality show će poslati pobjednika na ISS

Prema pisanju Deadline Hollywooda, londonska produkcijska tvrtka Space Hero Inc. već je rezervirala jedno mjesto u SpaceX-ovoj Crew Dragon letjelici za 2023. godinu, kako bi u svemir i na ISS mogla poslati dobitnika novog reality showa koji se trenutno nalazi u predprodukciji.

Ideja novog showa je okupiti grupu sudionika iz čitavog svijeta, koji će se natjecati u prilično teškim izazovima, a globalno gledateljstvo će svojim glasovima odlučivati koga treba poslati kući, a koga zadržati u igri. Kulminacija showa Space Hero će biti finalna emisija u kojoj će gledatelji u globalnom prijenosu uživo odlučiti o pobjedniku, koji će imati privilegiju postati svemirski turist i posjetiti ISS kao putnik u SpaceX-ovoj letjelici.

Novi Reality Show koji će se moći pratiti u čitavom svijetu, producirati će Ben Silverman, bivši potpredsjednik NBC Entertainmenta, a Space Hero će se realizirati u suradnji s s privatnom svemirskom tvrtkom Axiom Space, koja u budućnosti planira lansirati vlastitu svemirsku postaju u orbitu, a 2021. godine bi na ISS trebala dovesti prvo troje svemirskih turista.  

Procjenjuje se da će posjeta pobjednika reality showa ISS-u koštati između 50 i 60 milijuna dolara, pa bi Space Hero trebao postati najskuplji reality show svih vremena, no tvrtka vjeruje da će joj se uloženi novac vratiti, jer očekuje veliku globalnu gledanost i ogroman interes visokoprofilnih oglašivača.

Inače ovo nije nešto potpuno novo, jer je reality show u svemiru svojevremeno najavio Mars One, koji je htio napraviti svojevrsni Big Brother na Marsu, no taj projekt je neslavno propao.Vezani sadržaji
Ključne riječi ISS svemir reality show Space Hero
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->