Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.03.2013. 11:01

Glasina 

iPhone 5S dolazi s boljim procesorom i kamerom

Nova inačica Appleovog iPhonea 5 sa sufiksom S neće donijeti previše novih karakteristika.

iPhone 5S dolazi s boljim procesorom i kamerom

Prema pisanju tajvanskog portala Digitimes, njihovi izvori među dobavljačima komponenti otkrili su im da osim nešto boljeg procesora i kamere, novi iPhone neće imati nikakvih dodatnih "fizičkih" karakteristika, bilo po pitanju hardvera u njemu, bilo po vanjskom dizajnu.

Isti izvori potvrdili su im da će se komponente za iduću generaciju iPhonea početi isporučivati krajem svibnja ove godine, što bi značilo da će se telefoni nakon sklapanja, tržištu početi isporučivati u trećem kvartalu 2013.

Ukoliko je ovo istina, očito da iPhone 4S neće održati duh Stevea Jobsa koji je uz svaki novi uređaj donosio nešto novo i originalno, jer "nešto jači procesor i bolja kamera" sigurno nisu dovoljni da nas uvjere kako je ovo uređaj koji će se moći uspješno boriti s novim Galaxyem S IV ili HTC-om One.

Naravno, glasine su jedno, a stvarnost drugo, pa je dovoljno da Apple izmisli neku novu jedinstvenu softversku značajku u nadogradnji iOS-a 6 za iP 5S, koja će održati priču o posebnosti njihovog branda, pa se više nitko neće buniti ukoliko su hardverske nadogradnje manje od očekivanih.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->