Nalazite se
Članak
Objavljeno: 19.03.2013. 12:35

Oculus Rift 

Team Fortress 2 s podrškom za Oculus Rift naočale

Prva video igra koja će podržavati Oculus Rift naočale bit će legendarna Valveova timska pucačina.

Team Fortress 2 s podrškom za Oculus Rift naočale

Valveov "free-to-play" FPS Team Fortress 2, dobit će podršku za virtualnu stvarnost koju donose Oculus Rift naočale, za koje njihovi proizvođači kažu da pretvaraju iskustvo igranja u nešto vrlo blisko holodeku.

Ova vijest dolazi vrlo brzo nakon pomalo razočaravajuće informacije koja je objavljena ovih dana, po kojoj se uz naočale neće isporučivati posebno prilagođena igra Doom 3, što se komuniciralo javnosti tijekom prikupljanja investicija za realizaciju Oculus Rift projekta.

Stoga je sada tvrtka Oculus VR odlučila sve karte baciti na suradnju s Valveom, najpoznatijim kao proizvođačem poznatog Half-Life serijala.

valve OR testiranje

U Valveu se ovih dana poseban odjel za VR bavi portanjem legendarne duhovite timske pucačine s crtićkom grafikom Team Fortress 2 za Oculus Rift naočale, a očekuje se da će osim tog naslova podršku dobiti i brojne druge Valveove igre, uključujući Half-Life 2 koju je Oculus VR već imao priliku testirati (video dolje). 

Također valja napomenuti da će Oculus VR svima koji su se odlučili na sufinanciranje projekta putem Kickstartera, izvršiti povrat novca u iznosu od 25 dolara zbog nemogućnosti isporuke Dooma 3.

Za sada još nije poznato kada će se i po kojoj cijeni ove VR naočale naći na tržištu, no developerska inačica se može naručiti na ovoj poveznici po cijeni od 300 dolara

Izvor: Oculus VR 

VIDEO: Half-Life 2 uz Oculus Rift naočaleVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->