Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.03.2013. 10:38

Aplikacija 

Download: Google Keep za brze bilješke [VIDEO]

Mada ju je tek nedavno predstavio, Google je već lansirao malu ali zanimljivu aplikaciju.

Download: Google Keep za brze bilješke [VIDEO]

Mnogim korisnicima pametni telefoni osim standardnog razgovaranja, SMS-anja, surfanja, igranja, snimanja fotografija i videa, koriste i kao digitalni dnevnici, pa stoga postoje brojne aplikacije pomoću kojih svoj mobitel možete koristiti kao diktafon, podsjetnik na važne događaje, teku za upisivanje bilješki i slično.

Googleova aplikacija Keep je zamišljena tako da objedinjava sve vrste tih usluga, a posebna je po tome što joj se pristupa vrlo brzo, pa se nikada neće desiti da vam neka važna misao pobjegne iz glave prije nego ju zabilježite.

Aplikacija je povezana s Google Driveom, no potpuno je samostojeća, te ju možete koristiti online, ili u obliku aplikacije za Android uređaje.

"S Keepom možete brzo zabilježiti ideje o kojima razmišljate, te uključiti check liste i fotografije kako biste pratili ono što vam je važno", objašnjava Google. "Vaše bilješke su pohranjene u Google Drive i sinkronizirane sa svim vašim uređajima, pa ih uvijek možete imati pri ruci. Ako vam je lakše govoriti nego pisati, nema problema. Keep vrši transkripte vaših glasovnih memoa automatski, a tu je i super brza tražilica koja će pronaći ono što tražite, a kada završite dobit ćete poruku da to možete arhivirati ili izbrisati".

Za sada Keep može pohranjivati bilješke, liste i fotografije, a Google se hvali da je znatno brži nego vi kada želite nešto zapisati pa prvo trebate sa stola uzeti olovku i bilježnicu.

Aplikacija je trenutno slična Evernoteu, te ima manje opcija od njega, ali je vrlo vjerojatno da će se pretvoriti u nešto potpuno drugo kada Google odluči omogućiti korisnicima da dijele svoje bilješke i kada ju poveže s još više svojih usluga i servisa.

Za korisnike Androida 4.2 i novijih operativnih sustava, aplikacija donosi i widget za otključavanje ekrana, što znači da joj možete brzo pristupiti bez klasičnog otključavanja uređaja.

Aplikaciju za Android možete preuzeti na ovoj poveznici.

VIDEO: Google KeepVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->