Nalazite se
Članak
Objavljeno: 08.03.2019. 09:58

Microsoft 

Windows 10 se sada nalazi na 800 milijuna uređaja

Microsoftov operativni sustav postigao je novi rekord i približio se predviđanjima iz 2015. godine.

Windows 10 se sada nalazi na 800 milijuna uređaja

Operativni sustav Windows 10 polako se približio predviđanjimaa Microsofta iz 2015. godine i stigao na 800 milijuna računala korisnika širom svijeta, iako je njegovo prihvaćanje od strane korisnika teklo nešto sporije nego što su očekivali.

Tu brojku potvrdio je Microsoftov korporativni potpredsjednik divizije Modern Life & Devices Yusuf Mehdi na svojem Twitter profilu dodavši da se zahvaljuje svim korisnicima i partnerima što su pomogli da  operativni sustav postigne "najveće korisničko zadovoljstvo u povijesti Windowsa".

Prije 4 godine Microsoft je iznio predviđanja da će se do kraja fiskalne 2018. godine Windowsi 10 naći na milijardu uređaja, no kasnije je priznao da će im do te brojke trebati malo više vremena.

Prema Microsoftovom rasporedu Windowsi 7 će prestati dobivati nadogradnje u siječnju 2020. godine, pa se očekuje da će upravo tada uslijediti masovni prelazak korisnika na desetku koja će vrlo brzo probiti čarobnu brojku od milijardu uređaja na koje će biti instalirana.Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft Windows 10 Yusuf Mehdi
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->