Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.10.2015. 13:51

OnePlus 

VIDEO: Predstavljene OnePlus Icons slušalice

Osim novog OnePlus X telefona, OnePlus je danas službeno predstavio i Icons slušalice.

VIDEO: Predstavljene OnePlus Icons slušalice

Kako OnePlus X ne bi bio jedina stvar koju je danas službeno lansirao, OnePlus je odlučio tržištu ponuditi i svoje OnePlus Icons slušalice, koje, kako kažu, "donose vrhunske karakteristike uz prihvatljivu cijenu od 49,99 dolara (345 kn)".

Nove slušalice dolaze s originalnim i dopadljivim dizajnom, a dodatnu eleganciju im donose boje plemenitih metala, srebra i zlata, kao što možete vidjeti u ovom videu, u kojem su ih ponudili studentima glazbe na "slijepo slušanje". 

Ono po čemu se ove slušalice razlikuju od drugih koje imaju dizajn s dvije komore, OnePlus Icons se sastoje od 3 komore koje omogućuju promjenu intenziteta niskofrekventnih zvukova.

OnePlus stoga tvrdi da će vam omogućiti doživljaj bogatog basa i zvučne čistoće bez distorzija.

Obzirom da struktura ovih komora proširuje kvalitetu zvuka u basovima i srednjim tonovima, to rezultira dubljim i "masnijim" zvukom.

OnePlus stoga tvrdi da će glazba iz vaših gadgeta pomoću ovih slušalica zvučati dovoljno dobro da zadovolji Hi-Fi sladokusce, no to nam je zasad malo teško povjerovati, ali voljeli bismo ih testirati uz neku nježnu milozvučnu glazbu tipa... Slayera.

Za sada još nije poznato kada će se OnePlus Icons slušalice naći u prodaji, no bilo bi zgodno da ih isporučuju zajedno s OnePlus X telefonom.  

Izvor: OnePlusVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->