Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.11.2018. 09:42

Magic Leap 

VIDEO: Osvojite lovu i headset za ideje MR softvera

Magic Leap poziva sve koji žele postati nezavisni developeri softvera miješane stvarnosti.

VIDEO: Osvojite lovu i headset za ideje MR softvera

Nakon lansiranja developerskog modela Magic Leap One naočala za miješanu stvarnost, Magic Leap želi čim više poticati developere širom svijeta na izradu MR sadržaja za njih.

Kako bi privukao čim više kreatora, pokrenuo je Independent Creator Program, koji omogućuje doista svakome da postane developerom, osvoji novčane nagrade za najbolje ideje, kao i Magic Leap One naočale, kako bi svoje buduće kreacije mogao testirati.

Za najbolje ideje Magic Leap je spreman nagraditi buduće developere novčanim iznosima od 20.000 do 500.000 dolara po projektu, a timovi koji budu izabrani, dobit će marketinšku podršku za promociju svojih kreacija, profesionalnu tehničku pomoć od Magic Leapovih developera, kao i svu drugu potrebnu pomoć za dovođenje svojih kreacija na tržište, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Valja naglasiti da se ideje mogu odnositi na sve vrste MR softvera, uključujući edukaciju, umjetnost, profesionalni i dizajnerski softver različitih namjena, medicinu, turizam, igre, itd. Nakon što izradite svoju MR aplikaciju ili igru i dovedete ju na tržište, Magic Leap vam neće uzimati nikakav postotak, što znači da ćete zadržati sva autorska prava i 100% zarade koju ostvarite. 

Svi koji žele sudjelovati u ovom programu mogu poslati svoje ideje koliko god puta žele, zaključno s 15. prosincem ove godine, a uključiti se možete putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->