Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.11.2018. 12:58

Pi 3 Model A+ 

VIDEO: Dostupan jeftiniji i manji Raspberry Pi 3

Novi Raspberry Pi 3 predstavlja posljednji model iz 3+ serije koji će biti izdan.

VIDEO: Dostupan jeftiniji i manji Raspberry Pi 3

Raspberry Pi Foundation lansirao je u prodaju svoje nadograđeno Raspberry Pi flagship mini račinalo, Raspberry Pi 3 Model A+, koje je predstavljeno prije nekoliko mjeseci.

Nova razvojna pločica sadrži gotovo sva poboljšanja kao B+ model, donosi manju cijenu od 25 dolara i veličinu koja iznosi samo 65x65 mm. Što se hardvera tiče, A+ dolazi s 1,4 GHz 64-bitnim četverojezgrenim ARM Cortex-A53 CPU-om, 512 MB LPDDR2 SDRAM-a, dual band 802.11ac wireless LAN i Bluetooth 4.2/BLE, a poboljšani su i USB pohrana te termalni management, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kao što je tvrtka objasnila u svojem blogu, ovo je posljednji proizvod u A+ seriji, jer radi na potpuno novim procesorima i memorijskim tehnologijama, što znači da više neće izdavati nadogradnje postojećih proizvoda već nešto potpuno novo.

Inače, putem poveznice na službenoj stranici provjerili smo koliko će vas koštati Pi 3 Model A+ ako ga naručite putem njihovog službenog distributera za Hrvatsku i saznali da ćete ga platiti 35 eura. Čisto da znate.   

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam