Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.11.2018. 12:40

VIDI 272 

Odlični i povoljni gaming mobiteli u novom Vidiju

Sve je manje onih koji smatraju da se niti jedan smartfon ne može nazvati gaming mobitelom, jer mu je gaming samo sporedna opcija.

Odlični i povoljni gaming mobiteli u novom Vidiju
VIDI 272 naslovnica

Prije ne tako mnogo godina mobilni gaming bio je tek malena točka na velikom platnu najveće zabavne industrije. Angry Birds i Doodle Jump bili su naslovi koje se povezivalo s mobilnim gamingom te se igranje na pametnim telefonima smatralo neozbiljnim i uvelike inferiornim iskustvom naspram onog na konzolama i računalima.

Glavna prepreka napretku mobilnih igara i mobilne gaming industrije bila je snaga komponenti, koja je sprječavala razvijanje naslova koji bi impresionirali gamere koji su navikli na impresivne vizuale te napredne mehanike konzolnog i PC gaminga. 

VIDI 272 gaming mobiteli 0

Današnji telefoni, pa čak i oni u nižem srednjem segmentu, opremljeni su moćnim chipsetima te zaslonima velikih dijagonala i visokih rezolucija, što je razvojnim studijima omogućilo da na male zaslone dovedu uistinu impresivne naslove. Mobilni gaming sve je važniji dio globalnog gaming tržišta i zato smo krenuli u potragu za najboljim gaming telefonima srednjeg cjenovnog razreda, čija će niska cijena i onima koji nisu spremni izdvojiti za flagship omogućiti kvalitetno gaming iskustvo. Pri testiranju smo u obzir uzeli brojne faktore te odabrali najpopularnije naslove kako bismo vam dali uvid u mogućnosti ovih uređaja.

VIDI 272 gaming mobiteli 1

U našoj temi u aktualnom broju časopisa VIDI br. 272 koji se nalazi na svim kioscima u zemlji možete saznati koji su telefoni najbolji za igranje zahtjevnih naslova, ali i zbog čega se neki smartfon uopće može nazvati gaming mobitelom.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Gaming Mobiteli igranje VIDI 272
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam