Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.05.2015. 10:46

EA 

VIDEO: Najavljen Need for Speed ''reboot''

Iduća igra NFS serijala vraća se na početak, no voziti će na najnovijem Frostbite engineu.

VIDEO: Najavljen Need for Speed ''reboot''

Izdavači i developeri iz tvrtki Electronic Arts i Ghost Games, 15. lipnja ove godine lansirat će prvi gameplay trailer i objaviti obilje screenshotova i informacija u vezi igre Need for Speed, "reboota" originalne arkadne jurilice koja je nastala prije 20 godina, a do tada možete pogledati prvi in-game video teaser (dolje) kojim "najavljuju najavu".

Mada Need For Speed franšiza spada među najpoznatije serijale video igara u povijesti gaminga, posljednji nastavci se nisu pokazali uspješnima, pa se EA i Ghost Games okreću počecima, te žele napraviti svojevrsni remake originala a možda i reboot čitavog serijala.

Nova igra će se upravo stoga zvati jednostavno Need For Speed, te će se fokusirati na sve one značajke koje žele fanovi, uključujući jurnjavu urbanim okolišem i otvorenim krajolicima, velike mogućnosti prilagođavanja i friziranja automobila, kao i zanimljivu priču.

"Need for Speed je jedna od najvećih ikona u gamingu, a mi joj ovim rebootom želimo vratiti veličanstvenost", kaže Marcus Nilson, izvršni producent Ghost Gamesa. "Mi slušamo naše fanove, te im donosimo iskustvo koje će zaokupiti njihovu maštu i osloboditi im strasti za autima i brzinom".

Sudeći prema prvim screenshotovima i ovom teaseru, igra će uključivati zanimljiva stara i nova vozila, bježanje pred policijom, te realističnu grafiku automobila, prometnica i okoliša.

Novi Need For Speed će na tržište stići ove jeseni, te će biti dostupan za PC, PS4 i Xbox One, a pogoniti će ga najnovija inačica Frostbite enginea, ista koja se koristi za nadolazeću igru Star Wars: Battlefront.  

Izvor: Need For SpeedVezani sadržaji
Ključne riječi EA Need For Speed reboot Ghost Games
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->