Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.11.2014. 12:12

MICA 

VIDEO: Luksuzna Intelova pametna narukvica za dame

Intelova MICA je kombinacija luksuznog nakita i nenametljivog pametnog gadgeta, te će biti jeftinija nego što se očekivalo.

VIDEO: Luksuzna Intelova pametna narukvica za dame

Kada je Intel u rujnu ove godine započeo predstavljanje svoje pametne MICA narukvice kojom je želio čim više "napasti" tržište ženskog nakita, očekivalo se da će se ovaj gadget naći na tržištu po cijeni od 1.000 dolara. Intel je u međuvremenu ušao u partnerstvo s tvrtkom Barneys New York, kako bi prodavao svoj gadget u njihovim dućanima, a cijena narukvice je prepolovljena, pa će se na tržištu naći za 495 dolara (3.042 kn), što i dalje ne djeluje baš povoljno, no znatno je pristupačnije.

intel.web.720.405

Narukvica na sebi ima zmijsku kožu, 18-karatne zlatne pločice i ukrase od drugih skupih materijala, a na pozadini se nalazi zakrivljeni ekran od safirnog stakla.

intel.web.1072.603

U narukvicu se umeće SIM kartica koja se može koristiti za spajanje na Internet bez potrebe za povezivanjem s telefonom, a na ekranu korisnici mogu dobiti obavijesti o porukama, sastancima i druge notifikacije, uključujući one s Facebooka, Gmaila, Google kalendara i TomTom servisa, a tu je i podrška za Yelp uslugu koja vam omogućuje pretragu i recenzije restorana.

 

Gadget je opremljen baterijom koja će izdržati dva dana rada, a puni se microUSB kabelom.

Nažalost, MICA ne može pokretati aplikacije "treće strane", te se ne može upariti s vašim pametnim telefonom, što znači da predstavlja komad nakita koji kao bonus omogućuje primanje notifikacija. 

Izvor: Intel

Vezani sadržaji
Ključne riječi Intel narukvica pametna MICA
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->