Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.11.2014. 12:53

Microsoft 

Windows 10 Build 9879 dostupan za preuzimanje

Svima koji su ušli u Windows Insider program, nudi se nova nadogradnja Windows 10 tehničke preview inačice OS-a.

Windows 10 Build 9879 dostupan za preuzimanje

Microsoft je izdao drugu nadogradnju Windows 10 Technical Previewa s oznakom Build 9879, koja donosi nova poboljšanja i značajke svima koji su se registrirali kao beta testeri u Windows Insider programu.

Novi "build" je dostupan putem integriranog sustava za nadogradnju, što znači da će vam se sve nove značajke i zakrpe instalirati automatski.

Microsoft je u novom buildu poslušao želje korisnika, pa nadogradnja dolazi s opcijom skrivanja i prikazivanja (hide i show) Task viewa i Search gumba na taskbaru, a predstavljene su i nove animacije koje rade glatkije na svim računalima, obzirom da su se neki žalili da su ih originalni efekti živciraju.

taskbar_hide_buttons

Jedna od novih značajki je podrška za geste prstima, pa sada njima možete činiti razne stvari, poput uključivanja Task Viewa, prikazivanja desktopa, prebacivanja na prošlu aplikaciju, pokretanja pop-upa i selektiranja željene aplikacije, te uključivanja pretraživanja.

OneDrive također dolazi s nekim poboljšanjima, pa desnim klikom možete konfigurirati opcije poput auto savea, offline sinkroniziranja foldera i druge. I na kraju, Microsoft je ujedno predstavio i sustav za prijavljivanje "potrganih linkova" za Internet Explorer pretraživač, pa kada tijekom surfanja naletite na "mrtvu stranicu", klikom na ikonu smileya ćete moći izvijestiti o problemu.       

windowed-dialog

  

Microsoft navodi kako su osvježene i neke ikone, a nadogradnja posjeduje i hrpe zakrpi koje su korisnici otkrili tijekom testiranja builda 9860.

Moramo priznati da nam se dopada što Microsoft napokon sluša korisnike i uvažava njihove sugestije, pa vjerujemo da bi Windows 10 OS mogao nastaviti staru slavu, koja je s "osmicom" bila malo poljuljana.  

Izvor: Windows Blog

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->