Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.05.2018. 10:47

Logitech G305 

VIDEO: Gamerski bežični miš po prihvatljivoj cijeni

Novi Logitechov bežični gamerski miš će vam omogućiti igranje bez laga.

VIDEO: Gamerski bežični miš po prihvatljivoj cijeni

U ovom broju Vidija pronaći ćete naš veliki usporedni test Pro Gaming miševa, no odmah ćete primijetiti da svi oni imaju "repove", odnosno da niti jedan nije bežični. Mada profesionalni gameri izbjegavaju bežične miševe jer se boje laga kao vrag tamjana, moderne tehnologije pout Logitechove Lightspeed omogućuju da i miševi za igranje mogu biti lišeni žice bez žrtvovanja performansi.

Logitech je Lightspeed tehnologiju do sada ugrađivao u miševe G703 i G603 (bežične varijante), no oni su većini gamera bili preskupi, pa je odlučio izdati G305 koji dolazi s istom tehnologijom uz prihvatljivu cijenu koja neće biti veća od 60 dolara (373 kn).

Miš dolazi s klasičnim i ne previše egzotičnim dizajnom, pa na njemu nećete naći više od standardnih 6 gumbi, a koristi kvalitetni 12000 DPI HERO senzor, pa bismo mogli reći da se može prilično uspješno nositi sa skupljom braćom, kao što možete vidjeti u ovom videu.

G305 bi se na globalnom tržištu trebao naći krajem ovog mjeseca, pa se nadamo da ćemo ga uskoro biti u prilici testirati.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->