Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.05.2018. 13:27

Hack 

VIDEO: Full Windowsi 10 na Lumiji 950 XL

Developer tweekao telefon da može zamijeniti punokrvno PC računalo.

VIDEO: Full Windowsi 10 na Lumiji 950 XL

Svi već dobro znamo da je Microsoft prošle godine objavio kako više neće izdavati nove značajke za Windows 10 Mobile operativni sustav, već će ga samo krpati dok mu u lipnju 2019. ne istekne podrška. Drugim riječima Microsoft u potpunosti napušta mobilni operativni sustav jer usprkos svim silnim marketinškim kampanjama Windows Phone i Windows 10 Mobile telefoni nisu uspjeli uzeti više od 1 posto na tržištu pored Androida i iOS-a.

Bez Microsoftove podrške mobilni Windowsi su mrtvi, no to ne znači da se developeri s viškom slobodnog vremena ne bi mogli poigrati s najboljim Windows telefonima poput Lumije 950 XL, na koju je jedan od njih pod nadimkom @imbushuo uspio instalirati punu verziju Windowsa 10 i time, kako kaže, uspio dobiti Windows telefon koji može zamijeniti PC računalo, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Dakako, ovo ne znači da ćete doista dobiti telefon koji će postati pravi PC sa svim mogućnostima računala, ali će vam barem tako djelovati, pa je za očekivati da će uz pomoć drugih developera @imbushuo omogućiti da se Windowsi 10 nađu i na nekim drugim mobilnim uređajima.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->