Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.05.2018. 14:58

HP 

Novi Envy je prvi AIO PC u koji je ugrađena Alexa

Sada ćete moći razgovarati s novim HP-ovim AIO računalom putem Alexe.

Novi Envy je prvi AIO PC u koji je ugrađena Alexa

Mnogi među nama koji doživljavamo PC centralnim digitalnim mjestom u kući, vjerojatno smo pomislili zašto ne bi predstavljao i centralno mjesto za glasovno upravljanje domom. HP je očito krenuo upravo s tom idejom, pa je lansirao novi 34-inčni zakrivljeni Envy all-in-one PC za 2018. godinu u koji je po prvi puta ugrađena Amazonov Alexa servis. Zahvaljujući toj značajki sada možete zatražiti glasovnog AI asistenta da vam pusti glazbu, provjeri vremensku prognozu, ispriča novi vic ili popriča s vama o nekoj političkoj temi (ne dao Bog). U postolju novog Envya ugrađeno je i karakteristično Alexino plavo svjetlo kako bi užitak bio potpun.

hp-envy-curved-34-2018 straznja strana

Što se osnovnih specifikacija tiče, novi AIO PC dolazi s 8. generacijomIntel Core procesora i GeForce GTX 1050 grafikom, dok je ultraširoki zakrivljeni zaslon razlučivosti od 3440x1440 piksela.

HP još nije otkrio cijene i konfiguracije novog 34-inčnog Envya, već je rekao da će to objaviti "kasnije ove godine". Orijentacije radi, 27-inčni Envy 2018 AIO s ravnim zaslonom prodavat će se po cijeni od 1399 dolara.

Vezani sadržaji
Ključne riječi HP AIO Alexa Envy 34"
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->