Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.05.2018. 14:09

Nvidia 

4K 144Hz HDR G-Sync monitori uskoro na tržištu

Nvidia potvrdila da će ovaj mjesec biti lansirani 4K Ultra HD 144Hz HDR G-Sync monitori.

4K 144Hz HDR G-Sync monitori uskoro na tržištu

Tvrtka Nvidia objavila je da dugo najavljivani 4K Ultra HD 144Hz HDR G-Sync monitori stižu na tržište prije kraja ovog mjeseca. Što se tiče njihovih cijena i dostupnosti na različitim tržištima, Nvidia to nije objavila, kao ni njezini partneri poput Asusa i Acera.

HDR

Obzirom na dva već predstavljena modela, ASUS PG27UQ i X27, oba s podrškom za 4K @ 144Hz, G-Sync i HDR, za očekivati je da će upravo 27-inčni monitori te tehnologije krenuti prvi u prodaju.

GSYNC

Nvidia je potvrdila da monitori dostižu vršnu svjetlinu od 1000 nita za adekvatno HDR iskustvo, a Asus je objavio specifikacije ASUS ROG SWIFT PG27UQ monitora od 27 inča pa o njemu kaže: 

27-inčni 4K UHD (3840 x 2160) HDR gaming monitor s overklokabilnom 144Hz frekvencijom osvježavanja za super glatke gaming vizuale.

NVIDIA G-SYNC HDR koji donosi realističan kontrast i boju s najsvijetlijom bijelom i najtamnijom crnom čime ćete dobiti dosad neviđene detalje.

Quantum-dot IPS zaslon s wide DCI-P3 rasponom boja omogućuje realistične boje i mekšu gradaciju. 

4K

ASUS Aura Sync tehnologija stvara imerzivno ambijentalno osvjetljenje i podržava sinkronizaciju s Aura-omogućenim komponentama i periferijom.

Novi ROG Light signal “baca“ ROG logo kako bi stvorio perfektnu atmosferu za vaš gaming setup. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->