Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.05.2018. 12:59

YouTube 

Fantastičan broj mjesečno logiranih korisnika na Youtubeu

Susan Wojcicki pohvalila se impresivnom brojkom korisnika koji se svaki mjesec spajaju na Youtube.

Fantastičan broj mjesečno logiranih korisnika na Youtubeu

Šefica (CEO) YouTubea Susan Wojcicki objavila je da se na popularni video servis svaki mjesec logira 1,8 milijardi korisnika, što znači da je ukupni broj ljudi koji svaki mjesec gledaju video filmove na Youtubeu znatno veći.

U lipnju prošle godine broj logiranih korisnika mjesečno iznosio je 1,5 milijardi, što znači da je u manje od godinu dana ta brojka porasla za 300 milijuna.

Prema statistikama, svaki dan se na Youtubeu gledaju filmovi u ukupnom trajanju od 150 milijuna sati i to samo na televizorima, no financijski rezultati ukazuju da platforma ne bilježi neki veliki rast. Susan Wojicki kaže da najveći razlog stagnacije u prihodima leži u odgovornom načinu upravljanja platformom, pa je YouTube tijekom prošle godine uložio jako puno novaca u infrastrukturu ialate, kao i u sustav kontrole sadržaja, pri čemu se sve češće koristi AI algoritmi strojnog učenja.

Wojcicki je ujedno najavila nove originalne sadržaje na YouTubeu među kojima se posebno izdvaja bungee skok Willa Smitha koji je odlučio prihvatiti izazov jednog fana. On se naime sprema izvesti bungeeskok iz helikoptera iznad Velikog kanjona u Koloradu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Koje sve nove originalne sadržaje priprema YouTube možete pogledati na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam