Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.06.2013. 09:50

Computex 2013 

VIDEO: Dellova Haswell računala

Dell je na sajmu predstavio nova poslovna prijenosna i desktop računala, te AIO PC s touchscreenom.

VIDEO: Dellova Haswell računala

Uz predstavljanje novih računala pogonjenih Intelovim novim Haswell procesorima na samom Computexu, Dell je odlučio objaviti video o svakom od njih. Iskreno rečeno, ovi filmovi su čiste reklame, te ne govore previše o tehničkim detaljima, no dovoljno su zanimljivi da dobijemo neku predodžbu o novoj Dellovoj, prije svega poslovnoj liniji desktop računala (Dell Optiplex 9020 Business Desktop), prijenosnika (Dell Latitude E6540 business laptop) i AIO PC-a (Dell OptiPlex 9020 All-in-One with Touch Screen), za koja je zajednička značajka da posjeduju Haswell CPU-e.

Možda najzanimljiviji proizvod među njima predstavlja prijenosnik Dell Latitude E6540, za koji kažu da je najsigurnije poslovno prijenosno računalo na svijetu, te ga namjeravaju isporučivati za potrebe vlada, tvrtki, znanstvenih, kao i vojnih organizacija i jedinica.

alienware x51 (2)

Također valja naglasiti da je Dell također "napumpao" i Alienware računala Haswellima, uključujući i Alienware X51 seriju gamerskih računala u kompaktnom kućištu nalik na konzolu.

VIDEO: Dell OptiPlex 9020 All-in-One s Touchscreenom

VIDEO: Dell Optiplex 9020 Business Desktop

VIDEO: Dell Latitude E6540 business laptopVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->