Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.06.2013. 10:16

Computex 2013 

Kućište od kaljenog stakla

Američka tvrtka In Win na sajmu je prikazala originalno stakleno PC kućište.

Kućište od kaljenog stakla

Computex sajam obilježava smjena generacija Intelovih high-end procesora, pa nakon Ivy Bridgea na veliku scenu tupa Haswell arhitektura.

No kada se osnažite nekom najnovijom matičnom pločom, Haswell procesorom i grafičkom karticom vrhunskih performansi, sve to je potrebno upakirati u neko kućište koje će samo za sebe govoriti o tome da se unutra nalazi opako postrojenje.

Tvrtka In Win na Computexu je prikazala PC kućište tòu Full Tower koje je čitavo izrađeno od kaljenog stakla debljine 3 mm postavljenog na aluminijski okvir.

Kako bi vizualni efekt bio još impresivniji, In Win je preko stakla postavio Specular film koji pri gašenju računala površinu pretvara u ogledalo, a kada ga upalite postane kristalno čisto i prozirno.

Među drugim značajkama ovdje se nalazi podrška za hladnjak za vodeno hlađenje od 360 mm, te za 4 seta 120 mm ventilatora. U kućištu ima mjesta za tri 3,5-inčna tvrda diska, te dva 2,5-inčna SSD-a, a dovoljno je prostrano da može "udomiti" grafičke kartice dužine do 380 mm.

Voljeli bismo posjedovati ovo kućište, kako bismo se nakon seansi u omiljenim igrama mogli ogledati u njemu i provjeriti koliko su nam oči krvave.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->