Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.05.2016. 11:09

Corsair Lapdog 

VIDEO: Corsairov kontrolni gaming centar

Ovaj će vam gamerski "poslužavnik" igranje u dnevnoj sobi učiniti komfornijim.

VIDEO: Corsairov kontrolni gaming centar

Corsair je u posljednje vrijeme na tržište izbacio nekoliko vrlo zanimljivih proizvoda namijenjenih gamerima koji svoje PC igranje žele dovesti u dnevne sobe.

Jedan od tih proizvoda je Bulldog kućište kompaktne forme atraktivnog izgleda, koje PC-u daje izgled konzole nove generacije, a u sebi posjeduje vrlo kvalitetan sustav protjecanja zraka, vodeno hlađenje Hydro Series H5 SF Liquid CPU Cooler, odlično SF600 600-vatno 80 Plus Gold Power napajanje, te z170 matičnu ploču namijenjenu 6. generaciji Intel Core procesora s podrškom za DDR4 i ugrađeni visokopropusni 802.11ac Wi-Fi.

Corsair Bulldog

Corsair kaže da je Bulldog kućište cijene od 399 dolara (2.659 kn) namijeneno 4K i VR gamingu u dnevnoj sobi, a uz njega preporučuju svoju mehaničku gaming tipkovnicu Cherry MX K70, te nekog od miševa tipa Katar, Sabre, M65 Pro ili Scimitar.

No za PC igranje s kauča u dnevnoj sobi, kombinacija miša i tipkovnice nije neko sretno rješenje jer ih morate postaviti na adekvatnu podlogu koju možete staviti i u krilo, a za to će vam trebati nešto što će spriječiti da vam klize ili padaju tijekom igranja. Dakako, možete umjesto toga koristiti i neki gamepad, ali on nije neko sretno rješenje gamerima koji su ostali vjerni PC-u upravo zbog tipkovnica-miš kontrola, po čemu se najviše razlikuju od mrskih im konzolaša.

Iz tog je razloga Corsair lansirao Corsair Lapdog gaming upravljački centar, koji bismo najbolje mogli opisati kao "poslužavnik", čija je uloga da vam na jednom mjestu drži miša i tipkovnicu i omogući da ih koristite u bilo kojem položaju, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ova "tacna" je dizajnirana upravo za Cherry MX K70 tipkovnice, a dolazi s AC strujnim adapterom i kabelom dužine od čak 5 metara, te posjeduje dva USB 3.0 porta i jedan USB 2.0. Ako se Lapdog spaja na USB 3.0 port onda vam strujni adapter dakako ne treba.

Corsair Lapdog

Cijena ovog gamerskog upravljačkog centra iznosi 120 dolara (799 kn), što nije malo, no sigurni smo da će pronaći svoju publiku, a vjerujemo da će ga mnogi postavljati i na svoje klasične "radne" stolove kako bi si uljepšali gaming okruženje.

Izvor: CorsairVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->