Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.08.2019. 13:57

Apple 

Uskoro predstavljanje novih iPhoneova

Poznat je datum predstavljanja idućeg seta Appleovih pametnih telefona.

Uskoro predstavljanje novih iPhoneova

Apple je počeo slati pozivnice za svoje novo događanje koje će se održati 10. rujna ove godine u Steve Jobs Theateru u Cupertinu.

Mada Apple po starom dobrom običaju ne želi reći koje će nove proizvode predstaviti, brojne glasine i procurjele informacije iz "pouzdanih izvora" govore da će se raditi o tri nova iPhonea.

Ti bi uređaji trebali zamijeniti postojeću liniju iPhoneova - XS, XS Max i XR, a neki od njih će navodno imati trostruke kamere na stražnjoj strani, dok bi prednja kamera mogla imati slo-mo video snimanje u 120 fps.

Ti bi telefoni mogli imati i bežično punjenje AirPod slušalica koje će funkcionirati tako da ih prislonite na stražnju stranu iPhonea.   

Pored toga priča se da će uređaji imati iste rezolucije ekrana kao njihovi prethodnici i da će i dalje sadržavati lightning port umjesto USB-C utora na koji je prešao iPad Pro.

U telefonima će se naći najnoviji A13 čipset i Haptic Touch koji će zamijeniti  3D Touch, no do 2020. godine neće biti modela s 5G povezivošću. Također se priča da će novi iPhoneovi imati Face ID senzor s većim kutom gledanja i bolju vodootpornost.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->