Nalazite se
Članak
Objavljeno: 23.08.2019. 09:40

Samsung 

Hrvatska premijera Galaxy Notea 10

Novi Note 10 uređaji u Hrvatskoj će se prodavati po cijenama od 7399 do 9299 kuna.

Hrvatska premijera Galaxy Notea 10

Samsung je nakon svjetske premijere u New Yorku održao hrvatsko predstavljanje novih Galaxy Note 10 i Note 10+ telefona.

"Kada bi pitali nekog postojećeg Note korisnika, što očekuje od nove Galaxy serije, 90% ispitanika bi spomenulo moćan procesor. Upravo moćan procesor, odnosno hardver, jest srce i motor svakog pametnog telefona, a upravo su performanse odlikovale svaki dosadašnji Note uređaj", istaknuo je na Denijel Jakupović, Product Trainer Samsunga.

Hrvatsko predstavljanje Samsung Galaxy Note10 i Note10+

Galaxy Note 10 dolazi uz S Pen olovku i 6,3-inčni Cinematic Infinity Display, dok Galaxy Note 10+ ima najveći Note zaslon do sada – 6,8-inčni Cinematic Infinity zaslon.

Također fora noviteti koje smo vidjeli su poboljšani S-pen s ubačenim akcelerometrom i žiroskopom, brzo 25 W punjenje, najbolji dinamic AMOLED ekran na tržištu i još puno puno toga.

"Novo Samsungovo tehnološko čudo – Note 10 i Note 10+, rezultat su dugogodišnjeg razvoja i usavršavanja svih segmenata Note linije. Ovi uređaji dizajnirani su za vrhunsko korisničko iskustvo uz nevjerojatnu snagu te pomažu korisnicima da iskažu svoju kreativnost i obavljaju svakodnevne zadatke – bilo gdje i bilo kada", rekao je Krešimir Dražetić, voditelj prodaje za Hrvatsku i BiH u Odjelu telekomunikacija, Samsung Electronics Adriatic.

Samsung Galaxy Note10

Galaxy Note 10 uređaj dolazi s unaprijeđenom S Pen olovkom i temelji se na Bluetooth tehnologiji. Za razliku od Galaxy Note 9 uređaja, redizajnirana S Pen olovka s funkcijom pokreta S Pen Air korisnicima daje mogućnost prilagodbe, tako da mogu igrati videoigre ili koristiti omiljene aplikacije pomoću gesta, odnosno na način koji im je najprirodniji.

Samsung ističe da novi Note 10/10+ uređaji sadrže najsuvremenije alate za snimanje savršenih videozapisa i fotografija te, zahvaljujući kombinaciji napredne tehnologije za obradu slika i softvera, podižu mobilne videozapise i fotografije na novu razinu. Uz značajku Video Live Focus, korisnici će se lako usredotočiti na objekt koji fotografiraju, dok značajka Zoom-in Mic pojačava i izolira željene zvukove.

Galaxy Note 10 Hrvatsko predstavljanje Vanda Winter

Galaxy Note 10 i Galaxy Note 10+ na hrvatskom su tržištu dostupni u Aura sjajnoj, Aura rozoj i Aura crnoj boji, a Galaxy Note 10+ u Aura sjajnoj, Aura bijeloj i Aura crnoj boji. Preporučena maloprodajna cijena za Note 10 od 256 GB je 7.399 kuna, za Note10+ od 256 GB 8.499 kuna, a Note10+ od 512 GB 9.299 kuna.

Prema očekivanjima, na hrvatskom predstavljanju nije bilo Note 10+ 5G modela jer Samsung očito zna bolje od nas da smo još uvijek dosta udaljeni od prvih komercijalno dostupnih 5G mreža.

Recenzije novih Note 10/10+ telefona uskoro možete očekivati u časopisu VIDI i na portalu Mobil.hr, a detaljni izvještaj o tome što sve donose novi Samsungovi Galaxy Note 10/10+ uređaji potražite ovdje.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->