Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.11.2017. 14:37

X Comfort Air 

Thermaltake prodaje gamersku stolicu s klimom

X Comfort Air stolica rashlađuje pozadine gamera aktivnim hlađenjem.

Thermaltake prodaje gamersku stolicu s klimom

Poznati proizvođač PC kućišta, hlađenja i napajanjaThermaltake, u svoju je pozadinu uvrstio još jedan proizvod koji se brine oko pregrijavanja "hardvera".

Njegova X Comfort Air stolica dolazi s aktivnim zračnim hlađenjem koje će gamerima hladiti pozadinu tijekom vrućih igraćih seansi i multiplayer obračuna. 

Sve Thermaltakeove stolice dijele iste osnovne ergonomske značajke i mogućnosti podešavanja, pa im se može podesiti visina, nagib naslona, kut nagiba i podešavanje naslona ruku, dok X Comfort Air dolazi i s "coolerom".

Sustav se sastoji od 4 ventilatora koji su ugrađeni u sjedalo stolice, a kabel napajanja se priključuje u kontrolnu kutiju koja se nalazi na stražnjoj strani. Poput hlađenog sjedala u autu, sjedište je presvučeno perforiranom umjetnom kožom koja omogućuje protok zraka s ventilatora.

Thermaltake tvrdi da njihov sustav može rashladiti sjedalo za 1,5 stupnjeva Celzija što je manje nego što smo očekivali, no tvrde da se razlika dosta osjeti. Što se tiče ventilatora, postoje 3 brzine njihovog rada, a stvaraju 32 decibela buke pri najvećoj brzini vrtnje.

Thermaltake X Comfort AIR dolazi u crvenoj i crnoj varijanti i može se kupiti po cijeni od 500 $ (3.226 kn).

Izvor: VIDILAB

Vezani sadržaji
Ključne riječi Gaming Hlađenje Thermaltake stolica
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam