Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.11.2017. 13:46

Vatreni test 

VIDEO: Samsung Galaxy S8 vs iPhone X u vatri

YouTuberi odlučili provjeriti vatroopornost Appleovog i Samsungovog flagshipa na ekstremni način.

VIDEO: Samsung Galaxy S8 vs iPhone X u vatri

Nakon što je Apple konačno lansirao iPhone X, čitavim internetom su započeli kolati usporedni testovi u kojima su se u ringu našli novi Appleov flagship i jedan od najboljih Android telefona Samsung Galaxy S8.

U svim tim testovima recenzenti najčešće uspoređuju dizajn, hardver, softverske značajke i performanse oba uređaja, kako bi otkrili koji je bolji za držanje u ruci, koji snima bolji video i okida bolje selfije, koji ima boljeg digitalnog asistenta, itd, no ekipa s Youtube kanala TechRax odlučila je provesti malo ekstremniji test, pa je doslovce bacila uređaje u vatru, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Kao što ste se mogli i sami uvjeriti, nakon 15 sekundi bliskog susreta s plamenom, oba telefona su i dalje radila, no dok je iPhone X doživio samo lagana oštećenja na zaslonu, Samsung Galaxy S8 je poprilično stradao, pa ne vjerujemo da bi preživio još nekoliko sekundi vatre.   

U svakom slučaju ne bismo vam preporučili da kod kuće provodite ovakve testove jer ne vjerujemo da će vam za to priznati garanciju, a ukoliko nešto krene još više po zlu, mogli bi vam i vatrogasci gasiti telefone (i kuću).

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam