Nalazite se
Članak
Objavljeno: 17.03.2013. 11:43

Face Stealer 

Download: Aplikacija Face Stealer za krađu lica [VIDEO]

Japanska aplikacija omogućuje vam da na svoje lice nalijepite tuđe i snimite otkvačeni video.

Download: Aplikacija Face Stealer za krađu lica [VIDEO]

Yahoo! Japan je ovih dana lansirao aplikaciju za iOS uređaje (iPhone, iPod Touch, iPad i iPad Mini) pod nazivom Face Stealer koja vam omogućuje da fotografiju lica bilo koje osobe, uz samo nekoliko klikova nalijepite na svoje lice koje snimate web kamerom pametnog telefona ili tableta.

Softver ove aplikacije će prema nekoliko značajki očiju i lica koje odredite, tuđe lice nalijepiti na vaše, te će omogućiti da se integrira u vaše grimase lica, odnosno kako se na videu kreveljite, tako će se ponašati i novo lice na videu koji snimite.

U videu dolje možete vidjeti kao to funkcionira, a osim pravih lica možete koristiti životinjske face, lica iz crtića, pa čak i slike poznatih osoba s novčanica.

Aplikacija trenutno radi samo na iOS uređajima, no nadamo se da će se pojaviti inačica i za druge mobilne platforme, jer doista djeluje zabavno, mada na momente stvara i pomalo jeziv "creepy" dojam.

Face Stealer je za sada samostojeća aplikacija, te vam omogućuje da slike i filmove koje snimite postate na Facebook, Twitter ili YouTube, no obzirom da ju proizvodi Yahoo! Japan, vrlo je vjerojatno da će u nekoj idućoj nadogradnji imati podršku za njihovu video aplikaciju za chatanje uživo, što bi moglo biti posebno zabavno.

Aplikaciju Face Stealer za iOS možete preuzeti na ovoj poveznici.

VIDEO: Face StealerVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->