Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.03.2013. 12:37

Microsoft 

Isprobajte nadograđeni web demo Windows Phonea

Microsoft je nadogradio svoj Windows Phone web demo za WP8 OS.

Isprobajte nadograđeni web demo Windows Phonea

Windows Phone je još uvijek mobilni operativni sustav koji ima zanemariv udio na tržištu pametnih telefona u usporedbi sa svima drugima, no Microsoft i dalje vjeruje kako će svatko tko ga jednom isproba shvatiti da je bolji od njih.

U nastojanju da omogući uvid u funkcije i mogućnosti "živih pločica" koje nudi ovaj OS, Microsoft je svoj Windows Phone web demo nadogradio značajkama WP8, pa sada na ovoj poveznici možete isprobati "simulaciju" korištenja mobitela opremljenog najnovijom inačicom njihovog mobilnog OS-a.

Ukoliko se na toj stranici logirate svojim Facebook računom i dopustite aplikaciji pristup vašem profilu, dobit ćete personalizirani web telefon u koji će vam ubaciti razne stvari s vašeg zida uključujući fotografije, pa možete vidjeti kako bi mogao izgledati vaš Windows Phone 8 telefon ako si ga jednog dana nabavite.

Nažalost, ne radi se o pravom simulatoru koji vam nudi mogućnost da u web aplikaciji isprobate baš sve što nudi Microsoftov mobilni OS, no steći ćete popriličan dojam o tome kako bi djelovao pravi hardver u vašoj ruci.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->