Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.03.2013. 13:55

V-Moda 

VIDEO: Vamp Verza, Hi-Fi pojačalo za mobitele

Tvrtka V-Moda predstavila novo pojačalo za Android i iOS telefone namijenjeno audiofilima.

VIDEO: Vamp Verza, Hi-Fi pojačalo za mobitele

Novo Vamp Verza pojačalo za iOS i Android pametne telefone i tablete kombinira DAC (digital-to-analog konverter) i pojačalo za slušalice, te posjeduje ugrađenu bateriju koja omogućuje da i u pokretu možete uživati u vrhunskom zvuku visoke definicije.

Namijenjeno audiofilima, ovo pojačalo koje košta nemalih 598 dolara (3.487 kuna), omogućuje korisnicima da na njega spoje svoj pametni telefon ili tablet preko USB-a,  Appleovog 30-pinskog adaptera, Lightning adaptera ili Android micro-USB porta, a kao dodatni bonus, pojačalo se može koristiti i za punjenje mobilnih uređaja.

Uz pojačalo možete kupiti i posebno aluminijsko kućište pod nazivom Metallo, koje omogućuje da su vaš mobitel i pojačalo konstantno i čvrsto spojeni kako biste imali veću slobodu u kretanju.

Pojačalo ima output od 150 mW kada se koristi preko USB-a na Macovima i PC-ima, odnosno 130 mW kada se koristi na mobilnim uređajima, a V-Moda kaže da je dovoljno moćno za visoku impedanciju (>32 oma) i velike slušalice.

Interference su minimalizirane, a kontrole uključuju Hi/Lo gain, kotačić za preciznu kontrolu volumena te gumbe za bas i 3D zvuk.

Interna baterija je kapaciteta od 2200 mAh, a pojačalo teži 190 grama

VIDEO: Vamp VerzaVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->