Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.01.2019. 13:40

Andromeda 

Savitljivi preklopni gadget s Windowsima 10

Microsoft izgleda razvija inačicu Windowsa 10 za preklopne uređaje sa savitljivim zaslonom.

Savitljivi preklopni gadget s Windowsima 10

Tijekom ovogodišnjeg CES-a tvrtka Royole FlexPai započela je prodaju svojeg telefona s preklopnim savitljivim zaslonom i time preduhitrila sličan uređaj koji razvija Samung i trebao bi biti predstavljen krajem veljače ove godine. No kako se čini, preklopni uređaji sa savitljivim zaslonom zanimaju i Microsoft, a BuildFeed tvrdi da je otkrio prvi Windows 10 build za savitljive uređaje.

Mada se ne iznose detalji, prema build stringu 10.0.18313.1004 (rs_shell_devices_foldables.190111-1800), BuildFeed zaključuje da se radi o novoj inačici Windowsa 10, koja je dio Windows 1019H1 v.1903 builda koji će biti lansiran u proljeće.

Dw5F83TUUAErBhh

Temeljem ovoga mnogi zaključuju da bi prvi uređaj koji će imati značajke preklopivosti i savitljivosti mogao biti Microsoftov projekt Andromeda (render slika gore) koji je prema nekim procurjelim informacijama i glasinama svojevremeno zaustavljen u razvoju, no prošle godine ga je ekipa iz Redmonda navodno ponovno aktivirala.

Od Microsofta za sada nema niti jedne riječi o ovom projektu, što bi moglo značiti da se ne žele zaletjeti prije nego budu sigurni da su u stanju napraviti jedan takav uređaj i lansirati ga na tržište.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->