Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.01.2019. 15:45

CES 2019 

VIDEO: Samsung na CES 2019 u minutu i 20 sekundi

Jedan od najvećih izlagača ni ove godine nije razočarao svojim prezentacijama.

VIDEO: Samsung na CES 2019 u minutu i 20 sekundi

Ove godine Samsung je na CES sajmu opravdao ugled velikog svjetskog tehnološkog giganta i inovatora, pa su njegovi izložbeni prostori i demonstracije novih proizvoda privukli veliki broj posjetitelja koji nisu bili nimalo razočarani, iako su izostale neke neke stvari koje su potajno priželjkivali poput Galaxya S10 i preklopnog telefona sa savitljivim ekranom.

Samsungov nastup pokrio je gotovo sva područja potrošačke tehnologije koja su bila zastupljena na sajmu, uključujući 5G, AI, IoT, autoindustriju, robotiku, pametne kućanske aparate te dakako potrošačku elektroniku i računalnu opremu. Posebno su se potrudili promovirati 8K televizore, iako još nema sadržaja za njih, kao i modularne micro LED zaslone, za koje uopće nismo sigurni postoji li ikakav veći interes ili tržište, mada na mrcinu od 219 inča nismo mogli gledati ravnodušno.

U minutu i 22 sekunde možete pogledati sukus svih događanja oko Samsungovog nastupa na ovogodišnjem CES-u te osjetiti djelić pozitivne atmosfere koja se širila u njegovim prostorima, pa vam preporučamo da pogledate ovaj video.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Samsung video sajam CES 2019
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam