Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.05.2021. 14:39

PC Play 

Razvaljujte u gamingu uz novi PC Play portal

Naš novi osvježeni PC Play gaming portal donosi vijesti, najave, recenzije i druge sadržaje vezane uz igranje na računalima i konzolama.

Razvaljujte u gamingu uz novi PC Play portal

Gaming industrija je već odavno po popularnosti i zaradi prešišala filmsku pa se hollywoodski studiji mogu sakriti pred produkcijom koju donose game developeri, posebice oni koji si mogu priuštiti izradu takozvanih AAA ili Triple A igara.

Na našim prostorima ne može se govoriti o gaming kulturi a da se ne spomene ime PC Playa, legendarnog gaming časopisa koji je još od kraja devedesetih 15 godina žario i palio užarenim domaćim gamerskim nebom.

Naša medijska kuća VIDI nikada nije odustala od tog branda pa je u časopisu VIDI pokrenula PC Play gaming specijal, specijalan prilog posvećen gamingu, a sada je došlo vrijeme i za lansiranje osvježenog i uskrslog PC Play web portala, kojeg vam ovom prilikom predstavljamo.

Na portalu možete očekivati najnovije vijesti, najave, recenzije, beta testove i gameplay video filmove najboljih igara za računala i igraće konzole, kao i testove gaming hardvera te brojne druge sadržaje o kojima ćete biti pravodobno informirani.

Uz lansiranje osvježenog PC Play portala donosimo vam recenziju Returnala, ekskluzivnog PS5 naslova koji nam je stvorio jedinstvenu mješavinu osjećaja, kombinaciju neopisivog užitka i nestvarne patnje, a što pod time mislimo najbolje ćete saznati ako kliknete na poveznicu www.pcplay.hr.

Neka igre započnu!Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->