Nalazite se
  • Pop Tech
  • Microsoftov AI izvodi remiks pjesme u beskraj
Članak
Objavljeno: 20.05.2021. 16:20

Toomanytears.AI 

Microsoftov AI izvodi remiks pjesme u beskraj

Toomanytears.AI je beskrajno audio-vizualno iskustvo koje je inspirirano američkom azijskom zajednicom.

Microsoftov AI izvodi remiks pjesme u beskraj

Microsoft je poznat po suradnji s umjetnicima u čija djela voli dati dašak svoje tehnologije. U najnovijem takvom projektu stručnjaci za AI spojili su se s azijskom glazbenom produkcijskom kućom 88rising, kako bi pomoću umjetne inteligencije kreirali "beskrajni remix" pjesme Too Many Tears indonezijskog glazbenika Warrena Huea.

Microsoftov AI pod nazivom Toomanytears.AI je uparen s live-view kamerom koja 24 sata na dan snima panoramu doline San Gabriel Valley, a prema dobu dana i noći, bojama i kretnjama u pozadini prilagođava remiks ukupnoj atmosferi vizura koje gleda.

Kamera je spojena na brzu internetsku vezu i video se streama preko Microsoftovih Azure Virtual Machine servera. AI u slici traži 4 glavne značajke koje analizira - jutro, dan, sumrak i noć te primjećuje tranzicije između tih "stanja", temeljem čega generira audio koji najviše odgovara "settingu".

Usprkos Microsoftovoj tehnologiji i brzom američkom internetu primijetili smo povremena zastajkivanja u izvođenju, pa možemo reći da je ovo daleko od savršenog, no ako želite vidjeti i čuti kako to zvuči, posjetite ovu poveznicu: https://toomanytears.ai/Vezani sadržaji
Ključne riječi Microsoft AI remiks Toomanytears.AI
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->