Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.09.2018. 12:59

Microsoft 

Razer radi na podršci za miša i tipkovnicu za Xbox One

Na Xbox One moći ćete spajati i druge miševe i tipkovnice, no najbolje će raditi s Razerovom periferijom.

Razer radi na podršci za miša i tipkovnicu za Xbox One

Microsoft je potvrdio nedavne glasine o tome da radi na službenoj podršci za miša i tipkovnicu za Xbox One konzolu, a u tom projektu aktivno sudjeluje i Razer.

U Microsoftovom priopćenju se ne navode detalji oko ovoga, no kažu da će jedna od prvih igara s podrškom za miša i tipkovnicu biti pucačina iz trećeg lica  Warframe. Ekipa iz Redmonda dodaje da ćete na konzoli moći koristiti brojne modele USB miševa i tipkovnica, no najbolju podršku će imati periferija njegovog partnera Razera, pa možemo očekivati kompatibilnost s Chroma RGB osvjetljenjem, kako bi gameri mogli uživati u igranju u punom sjaju (i bojama).

Što se tiče kompatibilnosti s igrama, podrška neće značiti da ćete sve igre moći igrati pomoću nove periferne opreme, već će pojedinačni developeri odlučivati hoće li njihovi naslovi podržavati miševe i tipkovnice.

Obzirom da ste na Xboxu One i prije mogli koristiti miša i tipkovnicu pomoću nekih neslužbenih rješenja, pitanje je koliko ćete dobiti sa službenom Microsoftovom podrškom. Pored toga neće biti jednostavno nagovoriti ni developere da sve svoje igre za konzole modificiraju, obzirom da im recimo neće dopasti da se igrači s joypadom izlože "varanju" od strane onih koji će pomoću miša i tipkovnice steći prednost u multiplayer igrama.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->