Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.09.2018. 13:57

Microsoft 

VIDEO: Demonstracija Microsoft Surface Hub 2 ploče

Jedna od zanimljivih značajki nove Microsoftove interaktivne ploče je rotacija zaslona.

VIDEO: Demonstracija Microsoft Surface Hub 2 ploče

Microsoft je na Ignite 2018 konferenciji održao demonstraciju nove interaktivne digitalne ploče Surface Hub 2, koja se još uvijek nalazi u razvoju, a na tržištu bi se trebala pojaviti iduće godine.

Surface Hub 2 dolazi sa stalkom na kotačima, a zaslon mu se može jednostavno okretati, odnosno prebacivati iz vertikalnog u horizontalni položaj. Jedna od posebno zanimljivih značajki mu je što podržava istovremeni rad više osoba koji se otiskom prsta mogu logirati i potom samostalno raditi na sadržajima iz svojih računa, ili surađivati na istim dokumentima, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Zaslon Surface Huba je dijagonale od 50,5 inča i dolazi, kako kažu, s rezolucijom većom od 4K i omjerom stranica od 3:2 , a krase ga i izuzetno tanki rubovi. Na zaslonu se nalazi i 4K kamera koja se može odvojiti, što omogućuje da se više osnovnih "malih" zaslona spoji u jedan veliki. 

Microsoft vjeruje da će zbog svoje prenosivosti, lakoće upravljanja i mogućnosti prebacivanja između horizontalnog i portretnog načina rada, ovo biti idealna digitalna "bijela ploča" (whiteboard) koja će se naći u brojnim uredima i učionicama širom svijeta.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->